gittigidiyor

Huawei, 27 Temmuz'da HarmonyOS 3.0'ı tanıtacak

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
f2e6ad3a14-1-f7jm-cover-pVKu_cover.jpg.webp



Huawei, Weibo'da yaptığı açıklamada, 27 Temmuz'da HarmonyOS 3.0'ı piyasaya sürecek. Çin sosyal medyasındaki bir gönderi, Huawei'nin "geleceği" ve "evriminin" önümüzdeki Çarşamba günü geleceğini ve etkinliğin yerel saatle 19:30 olarak planlandığını söyledi.


Dakikalar sonra şirket, aynı gün aynı saatte yeni bir Akıllı Ofis lansmanı düzenlendiğini tweetledi ve duyurunun sadece yerel bir etkinlik olmadığını, dünya çapında marka için büyük bir olay olduğunu ortaya koydu.



sadaf-H2aJ.jpg



HarmonyOS 3.0'ın yeni özellikleri ve güncellemeyi hangi Huawei cihazlarının alacağı hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Eylül ayında büyük bir sunum hakkında bir söylenti hali hazırda vardı. Huawei'nin önceki Akıllı Ofis Lansmanı daha geçen aydı ve yenilenen Matebook'ların ve yepyeni Freebuds Pro 2'nin gelişini görmüştük.


Huawei, geniş bir kullanım alanı yelpazesine sahip HarmonyOS adlı kendi işletim sistemine sahip. ABD tarafından gelen ambargolara rağmen oldukça verimli bir yıl geçiren şirket bu kapsamda çalışmalarını hızlandırmayı hedefliyor. İki büyük sürümden sonra şirket, Çin'de HarmonyOS'un yeni bir sürümünü piyasaya sürmeye hazır. Şirketin kendi geliştirdiği işletim sisteminin bu yeni sürümüne ek olarak Huawei, lansman etkinliğinde şirketin HarmonyOS 3 destekli ilk Smart TV'si de dahil olmak üzere birkaç ürünü daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst