gittigidiyor

Huawei Honor 4A

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Geçtiğimiz hafta Huawei’nin Honor serisi akıllı telefonlarına yeni bir model kazandıracağı haberleri gelmişti. Honor 4A şeklinde isimlendirilen ürünün resmi duyurusunun kısa süre içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Cihazın teknik detayları Çin’in FCC eşdeğeri kurumu olan TENAA’nın sisteminden öğrenildi.
143.5 x 72.1 x 8.5 mm boyutlarındaki akıllı telefon 5 inç genişlikli dokunmatik ekran ve 2200 mAh kapasiteli pil içeriyor. Çift SIM desteklemesi kullanıcıların ilgisini çekeceğe benziyor. Cihaza Qualcomm’un giriş seviyesi çözümü Snapdragon 210 güç vermekte. 2 GB RAM ile microSD kartlarla genişletilebilen 16 GB kapasiteli dahili depolama birimine yer veriliyor.

Giriş seviyesi özellikler içeren ve uygun bir fiyatla mağazalardaki yerini alması beklenen Huawei Honor 4A’nın resmi duyurusunun kısa süre içerisinde gerçekleşmesi muhtemel.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst