gittigidiyor

Huawei Matebook D 15 Türkiye'de satışta....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
GENEL ÖZELLİKLER
BOYUTGenişlik: 357.8 mm | Yükseklik: 229.9 mm | Kalınlık: 16.9 mm *Ürün boyutu, ürün ağırlığı ve ilgili özellikler yalnızca teorik değerlerdir. Tek tek ürünler arasındaki gerçek ölçümler değişiklik gösterebilir. Tüm özellikler gerçek ürüne tabidir.
AĞIRLIKAğırlık: Yaklaşık 1.63 kg (Pil Dahil)


EKRAN
Boyut15.6 inç *Ekranda yuvarlatılmış köşeli tasarımla, standart dikdörtgene göre ölçüldüğünde ekranın köşegen uzunluğu 14 inçtir (gerçek görüntülenebilir alan biraz daha küçüktür).
Ekran TürüIPS
Çözünürlük1920 x 1080 (141 ppi) *Standart bir dikdörtgen olarak ölçülen çözünürlük, delikli ekranda yuvarlatılmış köşeli tasarıma sahip, etkili pikseller biraz daha azdır.
Kontrast Oranı800 : 1 (Tipik)
En boy oranı16 : 9
Ekran Gövde Oranı87%
Görüş açısı178 Derece
Maksimum parlaklık250 Nit (Tipik)


İŞLEMCİ
İŞLEMCİAMD Ryzen™ 5 5500U İşlemci
GRAFİKAMD Radeon™ Graphics


İŞLETİM SİSTEMİ
İŞLETİM SİSTEMİWindows 11 Home 64-bit


HAFIZA
RAM8 GB RAM DDR4 *CPU işlem gücündeki sınırlamalar, işletim sistemi tarafından kullanılan bellek ve önceden yüklenmiş uygulamalar nedeniyle, kullanıcılara sunulan gerçek alan belirtilen bellek kapasitesinden daha az olabilir. Gerçek bellek alanı, uygulama güncellemeleri, kullanıcı işlemleri ve diğer ilgili faktörler nedeniyle değişebilir.
DİSK512 GB SSD*CPU işlem gücündeki sınırlamalar, işletim sistemi tarafından kullanılan bellek ve önceden yüklenmiş uygulamalar nedeniyle, kullanıcılara sunulan gerçek alan belirtilen bellek kapasitesinden daha az olabilir. Gerçek bellek alanı, uygulama güncellemeleri, kullanıcı işlemleri ve diğer ilgili faktörler nedeniyle değişebilir.


KLAVYE VE TOUCHPAD
KLAVYE VE TOUCHPADTam Boy Klavye


KAMERA
KAMERA720P HD Ön Kamera


PİL
PİLLityum Polimer | Kapasite: 56 Wh (Standart Değer) *Standart değer. Gerçek kapasite biraz değişebilir. Her bir telefon için gerçek pil kapasitesi, ölçülen pil kapasitesinin biraz üzerinde veya altında olabilir.


BAĞLANABİLİRLİK
BAĞLANABİLİRLİKWifi 2.4 GHz & 5 GHz I Bluetooth 5.0


SENSÖRLER
SENSÖRLERParmak İzi Sensörü | Yakınlık Sensörü | Ortam Işığı Sensörü


SES
SESHoparlör x 2 | Dijital Mikrofon x 2

Fiyat.....10.999,00 TL 12.596,00 TL


HUAWEI-MateBook-D15-R5.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst