gittigidiyor

Huawei P10 akıllı telefonun bataryası ortaya çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
huawei-p10-akilli-telefonun-bataryasi-gsk3.jpg

Huawei P10 akıllı telefonun bataryası ortaya çıktı

Huawei'nin yeni amiral gemisinin bataryası FCC'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı.

Akılı telefon pazarında geçen seneyi üçüncü olarak bitiren ve yakın zamanda da ikinciliği hedefleyen Çinli Huawei, bu sene yeni modelleri ile hedefine bir adım daha yaklaşmayı hedeflerken, sunacağı en önemli modellerden birisi Huawei P10 adındaki yeni amiral gemisi olacak. Ayrıca firma bu cihazın büyük ekranlı versiyonu Huawei P10 Plus da pazara sunulacak.
huawei-p10jpg1487181497.jpg

Huawei, bu ayın sonunda 26 Şubat tarihinde MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi içerisinde bir etkinlik düzenleyecek ve bu yeni iki akıllı telefonunu bu etkinlikte gün yüzüne çıkartacak.
Cihazların duyurulmasına az bir zaman kala yeni bilgiler gelmeye devam ediyor ve Huawei P10 şimdi de Amerika Birleşik Devletleri'nde sertifikasyon sürecinde FCC'de ortaya çıktı. FCC üzerinden gelen en önemli detay ise Huawei P10'un 3100mAh batarya içerecek olması. Ayrıca akıllı telefon çift SIM kart desteği ile geliyor.
Huawei P10'un diğer teknik özelliklerini sizlere sunacak olursak eğer, Huawei P10, 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. Bu akıllı telefonun yonga seti ise firmanın geçtiğimiz sene sonunda Huawei Mate 9 modelinde kullandığı sekiz çekirdekli işlemci ve Mali-G71 grafik işlemci içeren HiSilicon Kirin 960 yonga seti olacak.
Ayrıca cihazın 4GB ve 6GB olarak farklı sistem belleği seçenekleri ile geleceği kaydediliyor. Büyük model Huawei P10 Plus'ın ise 8GB sistem belleği içeren versiyonunun da sunulacağı ifade edilmekte. Cihazların işletim sistemi de Android 7.0 Nougat olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst