gittigidiyor

HUAWEI Sound Joy

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
HUAWEI Sound Joy, Tüketicilere gittikleri her yerde inanılmaz rahatlık ve birinci sınıf ses deneyimleri sunan, günlük kullanım için tasarlanmış kompakt, şık ve taşınabilir bir hoparlör. Dokuma kumaş tasarımı, IP67 dereceli toza ve suya dayanıklılık ve kaymaz yüzey, hoparlörü her koşulda sağlam ve dayanıklı hale getiriyor. 26 saate kadar çalma süresini destekleyen 8800 mAh geniş kapasiteli dahili pili ve hızlı şarj desteği ile HUAWEI Sound Joy, her türlü dış mekan partisine hayat verecek ideal bir taşınabilir hoparlör.


202 mm yüksekliğinde ve 680 g ağırlığında ve 73 mm çapında olan HUAWEI Sound Joy’u taşıması bir su şişesi gibi taşımak kadar kolay. Piknik yapmaktan parkta yürüyüşe ve şehirde bisiklete binmeye kadar HUAWEI Sound Joy, tüketicilerin en sevdikleri melodileri her türlü açık hava etkinliğine getirmelerini sağlayan harika bir arkadaş.


Devialet’in SAM teknolojisinden yararlanan HUAWEI Sound Joy, minimum bozulma ile daha özgün ses deneyimleri sunuyor. İkonik Push-Push pasif radyatör, daha net ve distorsiyonsuz sesler üreterek ses dalgalarını dengelemek için arka arkaya yerleştirilmiş iki diyafram içeriyor.


HUAWEI Sound Joy ayrıca yüksek seste yüksek frekanslar ve derin bas sağlamak için 2 yönlü hoparlör sistemi kullanıyor. Orta ve alçak frekanslar için ayrılmış bir tweeter ve bir hoparlör ünitesi birlikte çalıştıklarında daha net ve daha etkileyici ses üretiyorlar.


Pil azaldığında bile 40W hızlı şarj, kullanıcıların HUAWEI Sound Joy'u hızlı ve güvenli bir şekilde çalıştırmasını sağlar. Sadece 10 dakikalık şarj ile hoparlör bir saat daha çalabilir. Hoparlör, sadece 3 saat içinde tam şarj olabilir.


HUAWEI Sound Joy obsidyen siyahı ve ladin yeşili renk seçenekleriyle 2.199 TL tavsiye edilen son tüketici fiyatıyla Huawei Online Mağaza’da satışa sunuluyor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst