gittigidiyor

İlk 4K'lı Hibrit Bilgisayar!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft'un Surface Book'u tanıtmasının üstünden daha hafta geçmemişken Dell'den 4K ekrana sahip bir rakip geldi. İşte karşınızda 12.5 inçlik 4K ekranlı hibrit dizüstü.


dell.jpg
Microsoft’un Surface Book ile Apple MacBook’a rakip olması ile birlikte ortam kızıştı diyebiliriz Bugün Dell tarafından gelen XPS 12 görünüşe göreSurface Book’tan daha fazla konuşulacak.
Dell XPS 12 Özellikleri!

İlk 4K ekrana sahip hibrit bilgisayar olma özelliğini taşıyan XPS 12, ekran ile klavye bölümünün ayrılabilir yapısı ile birlikte hem tablet hem de dizüstü bilgisayarolarak kullanılabiliyor. 1.2 KG’lık ultra hafif yapısı ile dikkatleri üzerine çeken cihaz sahip olduğu teknik özellikler ile Macbook’a doğrudan rakip olarak görülüyor.
XPS 12’de bulunan 6. nesil Intel Core M işlemci 2.7 GHz çalışma frekansına sahip. 8GB RAM ile gelen cihazda grafik birimi olarak Intel HD Graphics 515 bulunuyor.128GB ve 256GB SSD olarak iki farklı depolama seçeneği ile satışa sunulacak.
Gelişmiş Ekran Teknolojisi!

3840 x 2160 ( 4K ) çözünürlükteki 12.5-inç dokunmatik ekran “ Dell Active Pen “ teknolojisi ile birlikte stylus kalem desteğine sahip. Ayrıca Full HD ekrana sahip bir versiyonda bulunuyor.
dell-xps-12-1.jpg

Windows 10 işletim sistemi ile birlikte gelen cihazda 5 Megapiksel önve8 Megapiksel arka kamera bulunuyor. USB 3.0, Thunderbolt 3, USB Type-Cve SD kart okuyucu gibi geniş seçenekler sunan cihaz port konusunda tek USB Type-C girişli MacBook’u oldukça gerisinde bırakıyor.
Kasım ayında satışa sunulacak olan Dell XPS 12, Full HD versiyon için999$, 4K ekranlı versiyon için ise 1299 fiyat etiketine sahip olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst