gittigidiyor

INCA'dan Yeni Bir Mouse

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
INCA'dan Yeni Bir Mouse

Özel tasarımı sayesinde maksimum tutuş sağlayan mouse, Her yüzüyde çalışacak olan bir lense sahip.

.konuimg {width:590px;height:300px}
inca-dan-yeni-bir-mouse.jpg
Özel tasarımı sayesinde maksimum tutuş sağlayan mouse, Her yüzüyde çalışacak olan bir lense sahip. Beraberinde elektrik tasarrufu sağlamayı hedefleyen INCA'nın geliştirlen yeni optik mouse'u, Uzun bir süreli kullanım sonucunda oluşacak olan ağrıları engellemeyi de göze alarak dizayn edilmiş.
Mouse üzerinde yer alan scroll topunun, Kullanımın daha rahat olmasına hedeflemek amacıyla özel olarak tasarlandığını dile getiren şirket yapmış olduğu açıklamada : "İzleme teknolojisi günümüzde çok gelişmiş olsa da, üst seviye mouse'ların bile bazı yüzeylerde çalışırken imleç kontrol problemleri hala devam ediyor. Ancak, yeni 'incatrack' teknolojisi önünüzdeki tüm engelleri kaldırarak maksimum hassasiyet sağlar. Bir hayal ile yola çıktık. Türkiye'de bir ilki yapalım, hepinizin hayatına dokunalım, elinizin altına güven verelim istedik.
2.4 Ghz radyo frekans teknolojisine sahip yeni yüzde yüz Türk Dizayn INCA Mouse, kablosuz iletişim ağınızı 10 metreye çıkarıyor. Maksimum kullanım alanı sağlayan mouse, sunum gibi uzak uygulamalarda bile size kesintisiz bir kaplama alanı sunarken, android uygulamaları destekleyici özelliği sayesinde de her zaman kendini ön plana çıkarıyor. Mouse'un üzerinde bulunan scroll topu ile size kolay kullanım imkanı tanır. Ayrıca 3 kademeli ( 800 / 1200 /1600 DPI ) DPI ayarı sayesinde işlemlerinizi daha hızlı ve kolay gerçekleştirebilirsiniz" ifade kullandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst