gittigidiyor

Instagram'da reklam devri yakında başlayabilir

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
827939395577400279.jpg


Facebook, Instagram'dan daha fazla gelir sağlamayı hedefliyor.

Dünyanın en büyük sosyal ağı ünvanını elinde bulunduran Facebook, geçtiğimiz gün 2013 yılının ikinci üç aylık dönemini kapsayan mali sonuçlarını açıklamıştı. Bu çeyrekte mobil reklamlardan 656 milyon dolar gelir elde eden Facebook, para kazanmanın farklı yollarını bulmayı hedefliyor. Facebook'ta yayınlanan reklamların haricinde artık Facebook'un geçtiğimiz yıl satın aldığı popüler fotoğraf paylaşım servisi Instagram'da da reklamlar yakında yayınlanmaya başlanacak.

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerbeg, Instagram hakkında yaptığı son açıklamada, Instagram'dan daha fazla gelir sağlamak için reklamları kullanacaklarını ve reklamları yayınlamak için doğru zamanı beklediklerini söyledi. Kullanıcıların pek hoşuna gitmeyen mobil reklamlar, Instagram'ın kullanışlı ve sade arayüzünde nasıl yer alacağı ise henüz bilinmiyor.

Instagram, geçtiğimiz ay getirdiği 15 saniyelik kısa video paylaşım özelliği ile Vine'a rakip olmuştu. Bu reklamların bu rekabeti nasıl etkileyeceği ise merak konusu.

Kaynak: teknokulis
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst