gittigidiyor

iOS 10.3 Beta İçin Fark Edilmeyen Yeni Tüyo

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iOS-10.3-gizli-%C3%B6zellik.jpg

Apple’ın işletim sistemi güncellemeleri hızla devam ediyor. Özellikle iOS işletim sistemi için yapılan çalışmaların hızlandığını biliyoruz. Son olarak iOS 10.2 büyük güncellemesini yayınlayan Apple’ın şimdilerde ise büyük farklılıklar getireceği yeni sürümü iOS 10.3 üzerinde çalışmaları devam ediyor. Yeni sürüm ile beraber çok daha başarılı bir deneyim sunması beklenen Apple’ın sadece akıllı telefonları için değil bunun yanında tabletleri için de özel yazılımlar hazırladığı düşünülüyor. Beta sürüm kapsamında son olarak beta 7 sürümü yayınlanan yeni işletim sisteminin üzerinde ise fark edilmeyen bir detay ortaya çıktı.
Bir geliştirici tarafından iOS 10.3 beta sürümü içerisinde yer alan fark edilmeyen bir kod bulunduğu iddia edildi. Beta sürüm içerisinde yer alan bu kod iddiası gerçek ise Apple yeni seri akıllı telefonları ve tabletlerinde artık 60 Hz ekran yenileme hızını arttıracak. Beta sürümünde yer alan bu kodla beraber büyük oranda yeni tüyolarda ortaya çıkıyor.
Apple Pencil 2 İçin Yeni Özellikler Gelebilir

60 Hz yenileme hızının artırılacak olmasının özellikle iPad serileri için etkili olacağı düşünülüyor. Böyle bir çalışma yapılacak olursa yeni iPad Pro serisinde ekran yenileme hızı artacak. Baktığımız da Apple’ın bunu neden tercih edebileceği konusunda da bazı tahminler yok değil. Özellikle iPad serisi için yapılan tahmine göre ekran yenileme hızının artması yeni Apple Pencil 2 akıllı kalemlerinin kullanımını kolaylaştıracak. Yenileme hızı arttığı için Apple’ın yeni akıllı kalemlerinin tabletlerde çok daha akıcı bir şekilde kullanılması sağlanacak. Yani çok daha ince çalışmalar yapabileceksiniz.
Apple-Pencil-2-4.jpg
iOS 10.3 gizli özellikHaliyle yeni kalem sisteminde yapılacak olan değişimlerin Apple Pencil 2 serisini daha işlevsel hale getirdiğini söyleyebiliriz. Bu açıklamalara ve iddialara bakacak olursak 240 Hz oranına kadar yükselebilecek yenileme hızları ile artık akıllı kalemleri doğrudan tablet üzerinde çizim içinde kullanabilmek mümkün olacak. Belki de iPad Pro’nun bir özelliği olarak grafik tablet şeklinde kullanılması da gündeme gelebilir. Detaylar ise Apple’ın kısa süre sonra yapacağı tanıtımla ortaya çıkacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst