gittigidiyor

iOS 11 ile ilgili bir söylenti insanları korkuttu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ios-11-konsept-1489812319.jpg


Apple'ın 5 Haziran'daki WWDC 2017'de tanıtacağı iOS 11 ile hangi yenilikleri iOS kullanıcılarının hizmetine sunacağı belli değil. Fakat bazı raporlar ve Apple'ın daha önce aldığı bazı patentler özellikler hakkında ipuçları veriyor. Bu özelliklerden bir tanesinin söylentisi bile insanları tedirgin etti.
iMessage'da ekran görüntüsü uyarısı

Bir çok insan için karşısındaki kişi ile yaptığı mesajlaşmaların (çok özel değilse) ekran görüntüsünün alınmasının bir sakıncası yok. Bu özellik şu anda Snapchat'te zaten mevcut. Fakat iMessage için böyle bir özelliğin söylentisi bile bazılarını korkutmuş görünüyor.
os-11imessage-ekran-goruntusu-600x953.png


Vlogger Jay Way tarafından iOS 11 için ortaya atılan iMessage yazışmaları sırasında ekran görüntüsü alındığında bunun karşı tarafa bildirilmesi ile ilgili iddia, Twitter da tepki ile karşılandı. Böyle bir özelliğin iOS'a gelmesi halinde Samsung'a geçmeyi bile düşünen mevcut.
os-11imessage-ekran-goruntusu-2-600x951-1489813430.png

os-11imessage-ekran-goruntusu-1-600x973.png

Aslında iOS 11'e böyle bir özelliğin gelmesi çok önemli değil. Kendikendine silinen içeriğe sahip bir uygulama olmadığı sürece görüşmelerin ekran görüntülerinin alındığının karşı tarafa bildirilmesi çok adilce bir şey olur. Özel hayatın gizliliğinin önemli olduğunu düşünürsek Apple'ın böyle bir özelliği getirmesi gayet doğal.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst