gittigidiyor

İOS 3D Touch, Diğer iPhone'lara Geliyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPhone 6s modellerinde bulunan 3D Touch teknolojisinin özellikleri, Jailbreak'li iPhone modellerine de geliyor. UniversalForce Tweak'inin detayları

3d-touch.jpg
Apple,iPhone 6s modellerinin donanımsal özelliklerini yenilemenin yanında, Apple Watch ve MacBook modellerinde kullanılan dokunma şiddetine göre tepki veren Force Touch teknolojisinin evrilmiş hali olan 3DTouch teknolojisine iPhone 6s’te yer verdi. Sadece iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde bulunan 3D Touch teknolojisi, Jailbreak kullanıcılarını pek cezbetmedi. Çünkü Jailbreak’li iPhone kullanıcıları 3D Touch’ın ana ekranda sunduğu kısayol özelliklerini yıllardır kullanabiliyor.
3D Touch’ın kendine has kısayol arayüzü, UniversalForceismindeki Tweak, Creatix Team tarafından diğer iPhonemodellerine entegre edildi. UniversalForce sayesinde iPhone’unuzda bulunan uygulamalara basılı tutunda 3D Touch kısayol menüsü açılıyor. Buradan uygulamaların kısayollarına kolayca ulaşabiliyorsunuz. Tabii bu 3D Touch’ın bu kadar basit bir teknoloji olduğu anlamına gelmiyor.
Beta aşamasında olan UniversalForce Tweak'ini "repo.ioscreatix.com" adresini Cydia'ya ekleyerek indirebilirsiniz
Apple, iPhone 6s lansmanında sadece 3D Touch’ın kısayol özelliklerine değindi. Ancak 3D Touch teknolojisi yakın zamanda oyunlara da entegre edilebilir. 3D Touch ve dokunma şiddetine göre titreşimle geri bildirim yapan TapticEngine ile dokunmatik ekran oyun oynama keyfi katlanacak.
iOS 9 ve üzeri iPhone modellerinde çalışacak olan
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst