gittigidiyor

iOS 8.4.1 Güncellemesi Yayınlandı

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere



Apple tarafından neredeyse he ay içerisinde BETA ve tam olmak üzere gelen güncellemelere bir yenisi daha eklendi.

ios-8-4-1-guncellemesi-yayinlandi.jpg
Teknolojinin ilerlemesi ile değişen piyasaya baktığımız da ayak uydurmak için neredeyse birçok yeni telefon çıkıyor. Sene içerisin de birçok firmanın çıkartmış olduğu yüzlerce telefonları görsek de her marka istediğinde yeni bir telefon çıkartamadığından dolayı geri kalmamak adına performans iyileştirmelerinde ve hataları da düzeltmek adına yeni güncellemeler yayınlıyor.
s-714e84286b9564afef1621275254d8a923387ad9%5B1%5D.jpg

Firmanın, iOS işletim zerinde en yeni güncellemesi olan 8.4.1 sürümünü, 8.4 sürümünden de yaklaşık olarak 6 hafta içerisinde yayına aldı. Bu sürüm güvenlik güncellemeleri beraberinde düzeltmeleri üzerinde küçük performans iyileştirmelerinim de yanında, Hedef olarak Apple Music’i hedef almış durumda.
Yaklaşık olarak baktığımız da ise 60MB değerindeki bir güncelleme üzerinden Apple Music’in de karşılaşmış olduğu çoğu sorun giderilmiş durumda. Bu sorunlar ise aşağıdaki gibi düzeltiliyor:

  • iCloud üzerinden Müzik Arşivi’nin açılmama sorunları giderildi.
  • Yeni eklenen müziklerinde, Apple Müzik’n sadece baktığımız da çevrim dışı kullanılabilen müzikleri göstermeye ayarlanmış olmasından da görünmemesi sorunları giderildi.
  • Seçimi yapılan müziğin, Eğer eklenecek olan bir çalma listesi bulunmuyorsa “Yeni çalma listesi oluştur” seçeneği üzerinde açılan çalma listesine eklenebilmesi adına özellik getirildi.
  • Farklı cihazlar üzerinde aynı albümlerin de kapaklarının fotoğraflarını farklı açılmasına ve gösterilmesine yol açan sorunlar giderilmiş durumda.
  • Beats 1’i dinlerden “Beğen “ tuşu sorunları giderildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst