gittigidiyor

iOS 9.2.1 ile Eski iPhone'lar Hızlanıyor!

drogba1919

Aktif Üye
Katılım
14 Ocak 2016
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
Antalya
iOS 9.2.1 güncellemesi ile eski iPhone modellerinin hızlandığı ortaya çıktı. İşte iPhone 4s üzerinde yapılan iOS 9.2.1 ile iOS 8.4.1 hız karşılaştırma testi!
21.01.2016 / 10:30
iOS 9.2.1 ile Eski iPhone'lar Hızlanıyor!
Apple, uzun bir süredir Beta süreci devam eden iOS 9.2.1 güncellemesini salı günü yayınlamıştı.

iOS 9.2.1 Yayınlandı iOS 9.2.1 Yayınlandı
Apple, iPhone, iPad ve iPod touch modelleri için iOS 9.2.1 güncellemesini yayınladı. iOS 9.2.1...
Yaklaşık olarak 40 MB boyutlarında olan iOS 9.2.1 güncelleme içeriğinde "Bu güncelleme, MDM sunucusu kullanırken uygulama yükleme işleminin tamamlanmasına engel olabilen bir sorunun giderilmesi gibi sorun gidermeleri ve güvenlik güncellemeleri içerir." yazıyordu.

Ancak güncellemeyi yükledikten sonra özellikle eski iPhone olarak nitelendirebileceğimiz modellerde gözle görünür bir performans artışı olduğu ortaya çıktı.

Bunun Plasebo etkisi olup olmadığını test etmek için iAppleBytes; iOS 9.2.1 yüklü iPhone 4s ile iOS 8.4.1 yüklü iPhone 4s üzerinde test yaptı. Uygulama açılış hızlarını ve sistem animasyon hızını göstermek üzerine yapılan bu testte, iOS 9.2.1'in daha akıcı olduğu gözlemlendi.

iOS 9.2.1 ile iPhone 5'in de hızlandığını söyleyen kullanıcıların da bulunduğunu belirtelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst