gittigidiyor

iOS 9'da can yakan hata

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
w_9174.jpg

Apple'ın son iOS 9 güncellemesi, kart okuyucuları devre dışı bırakan bir sorun nedeniyle şirketlerin başını ağrıtıyor.
Bu şirketlerden biri de, iZettle. İsveç merkezli firma Apple'ın yeni yazılımında, Avrupa, Meksika ve Brezilya'da kullanılabilir durumda olan ürünlerini etkileyecek bir aksaklık keşfettiğini açıkladı.
SORUNLAR ORT

Sıradan kullanıcı farkına bile varmayacak, ama iOS 9'daki bu hata, bazılarının canını yakıyor.

AYA ÇIKIYOR

iOS ve Android cihazlara entegre olarak çalışan kart okuyucu cihazı, bir POS terminali gibi çalışarak ödeme alınmasını sağlıyor. Sorun, kart okuyucuların iOS cihazlarla temassız eşleştirme sırasında, Bluetooth bağlantısının kapanmasına neden oluyor.
APPLE SORUNU KABUL ETTİ

Bu da parakendecilerin iPhone ve iPad cihazlarla ödeme yapamayacağı anlamına geliyor. Firma kullanıcılarını iOS 9 güncellemesi yapmaması konusunda uyararak durumun kısa süre sonra düzeleceğini açıkladı.
iZettle, Apple'ın sorunu kabul ettiğini ve hatanın iOS 9 için sunulacak güncelleme ile giderileceğini bildiriyor. Firma iOS 9 güncellemesi gerçekleştirmiş kullanıcılar için geçici bir çözüm yolu da sunmuş durumda.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst