gittigidiyor

İOS Android 7.0, Namık mı Olacak?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google, Android 7.0 N'nin ismini belirlemek için kullanıcılardan yardım istedi. Bu yardım çağrısına organize şakalarıyla ünlü İnci Sözlük'ten yanıt gecikmedi. Android Namık geliyor!

android-namik.png


Google I/O 2016 etkinliğinde beklenen olmadı ve Android 7.0 Nsürümünün resmi ismi açıklanmadı.
Bildiğiniz gibi bugüne kadar Android sürümlerinin isimlerini Google belirliyor ve harfe göre bir tatlı ismi veriyordu. Bu sefer ise Android N ismi için kullanıcılardan yardım isteyen Google, bir web sitesiyle kullanıcıların önerillerini toplamaya başladı.
.


Android Namık mı geliyor?

Daha önce organize şakaları ve yapılan anketlere katılarak en olmayacak adayı birinci çıkartmaları ile ün yapan İnci Sözlük, Android N'in ismi için de kolları sıvadı.
namik.jpg


İnci Sözlük'te açılan başlıkta Google'ı trollemek için çağrı yapılıyor ve yeni sürümü için Android Namık ismi öneriliyor. Eğer siz de İnci Sözlük'ün bu "trollemesine" katılmak ve yeni Android sürümünün adının Android Namık olmasını istiyorsanız bu bağlantıdan önerinizi Google'a iletebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst