gittigidiyor

İOS Android 7.0 Nougat LG G5'e Geldi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Android 7.0 Nougat LG G5'e Geldi[/h][h=2]LG tarafından piyasaya sunulan LG G5 için Android 7.0 Nougat güncellemesinin yayınlandığı duyuruldu.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
android-7-0-nougat-lg-g5-e-geldi.jpg
LG geçtiğimiz aylarda piyasaya sunduğu yeni telefon modeli ile yüksek beklentiler ile piyasaya giriş yapmış olsa da bu konuda başarıya ulaşamamıştı. Telefon için güncelleme yaparak kullanıcılarını memnun etmeyi amaçlayan LG, Android'in son sürümü olan Android 7.0 Nougat versiyonu için güncellemeyi sunduğu duyurdu.
2 Ayda Tüm Telefonlara Gelecek
Yapılan resmi açıklamalarda özellikle önümüzdeki hafta itibariyle Avrupa Birliği ve Amerika Birleşik Devletleri bölgesinde güncellemelerin sunulacağı belirtilirken maksimum 2 ay içerisinde tüm dünya genelindeki LG G5 modellerine yeni güncellemenin geleceği ifade edildi.
Güncelleme Nasıl Alınacak?
LG G5 için Android 7.0 güncellemesini almak isteyen kullanıcılar bilgisayarlarının ayarlar bölümü üzerinden gerekli işlemleri yapması gerekirken güncelleme yapmayı bilmeyen kullanıcıların;
Ayarlar> Genel> Telefon Hakkında> Güncelleme Merkezi> Yazılım Güncelleme
Adımlarını takip etmesi yeterli. Güncellemenin dağıtımı bugün itibariyle başlarken kullanıcıların özellikle güncelleme sonrasındaki telefon değerlendirmeleri merak ediliyor. Piyasaya çıktığında özellikle modüler yapısı ile dikkatleri üzerine çeken fakat kullanıcılar tarafından kullanışlı bulunmadığı gerekçesiyle satışları düşük rakamlarda kalan LG G5 özellikle yeni güncelleme sonrasında yeniden dikkat çekebilir. Güncelleme sonrasında yapılacak değerlendirmeler bu açıdan telefon için oldukça önemli.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst