gittigidiyor

İOS Android Hayalet Avcıları Oyunu Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Ghostbusters™: Slime City Apk indir
Ghostbuster filminin yeniden çekilmesi ile birlikte, sony ve activision android ve ios işletim sistemleri için bir oyun yaptıklarını anons ettiler. Ghostbusters: Slime City oyununun hikâyesi filmden sonraki olayları anlatıyor. Filmdeki karakterleri koymak yerine yeni nesil kahramanlarla oyuncuya yeni tatlar veriyor.

Oyuna yeni bir hayalet avcısı olarak başlıyorsunuz. Hayaletlerle dövüşerek para, altın ve kartlar kazanıyorsunuz ve bu kazandıklarınızı kendinizi geliştirmek için kullanıyorsunuz. Aynı zamanda New York'u yakından keşfediyorsunuz. Görevleri almak için şehir haritası üzerinde çıkan butonları tıklıyor ve görevleri alıyorsunuz. Her görevden sonra çalışabileceğiniz alan ve görev sayısı artıyor. En iyi yanı da ilerleyen zamanlarda bir ekibe girip diğer kişilerle hayalet avına çıkabilirsiniz.

Evinizde ters giden bir şey var. Kimi arayacaksınız? Ghostbusters: Slime City görüntü kalitesi yüksek olmasına rağmen 80'lerin retro çizgi film oyunlarına benziyor. Bir şeylerle dövüşmeyi seviyorsanız bu oyun sizin için biçilmiş kaftan. Oyunun tek kötü yanı ise ticari amaç gütmediği için reklamların çokluğu. Bir şekilde para kazanmaları lazım değil mi? Proton silahınızı alın ve ava başlayın.







eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst