gittigidiyor

İOS Android İçin En İyi 10 Ofis Programı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows-8-ios-android.jpg

Android artık cep telefonlarımızın vazgeçilmez bir parçası. Geliştirilen uygulamalar ile ofis işlerinizi Android’de yapmanız çok kolaylaşıyor ve cep telefonunuz yanınızdayken işlerinizi yürütebiliyorsunuz. Şimdi sizler için incelediğimiz programlara bakalım.
1. Documents To Go
MS Word, Excel ve Powerpoint dosyalarını açar ve doc, docx, xls, xlsx, ppt ve pptx formatları destekler. Dosya oluşturma ve düzenleme için tam sürümü gerekmektedir. Fakat görüntüleme işlerinizi yapabilirsiniz.
Android-%C4%B0%C5%9Fletim-Sistemi-ve-%C4%B0Os-%C4%B0%C5%9Fletim-Sistemi-i%C3%A7in-Microsoft-Office-Mobile-Geliyor.jpg

2.
Google Drive
2745_google_drive1-150x150.jpg
Google dosyalarınızı yönetmek için kullanabileceğiniz bir uygulama. Dosyalarınızı oluşturabilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz. 5 gb ‘lık ücretsiz depolama alanı da cabası!
3. Kingsoft Office (İngilizce)
2745_loguisimo1-150x150.jpg
Microsoft Office dosyalarınızı görüntüleyebilir ,oluşturabilir ve txt, doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx dosya formatlarını destekler.
4. Adobe Reader
En iyi pdf okuyucusu olarak tanımlayabiliriz. PDF dosyalarınızı görüntüleyebilirsiniz. Çoklu dokunmayla zoom yapma özelliğini destekler.
5. Android İçin Takvim Programı Jorte
2745_logo1.png
Google takvim ile entegre çalışan, tatil günlerini de görebileceğiniz ve haftalık, aylık planlar yapabileceğiniz bir android uygulaması. Alternatif olarak Calender Pad programını da kullanabilirsiniz. Bu programla da günlük, haftalık ve aylık planlamalar yapabilirsiniz.
6. Android İçin Alarm Programları Alarmdroid ve Stopwatch&Timer Alarmdroid
Uygulama ile alarm kurabilir ve alarm çaldığında hava durumu okutabilir, müzik ya da radyo çalabilirsiniz. Stopwatch&Timer ise küçük boyutuna rağmen şık tasarlanmış bir alarm uygulaması.
7. ColorNote Notepad Notes
ColorNote Notepad Notes ise iyi tasarlanmış bir hatırlatıcı. Şifreleme, arama ve yedekleme fonksiyonları ile, renkli metin ve kontrol listesi şeklinde uygulama alan kullanışlı bir uygulama.
8. Merriam-Webster Dictionary Android için güzel bir sözlük.
2745_merriam-webster-dictionar-0021-150x150.jpg
Konuşma ile de çalışmaktadır. Ofline olarak örnek cümlelere, eş ve zıt anlamlı kelimelere ulaşabilirsiniz. Tek dezavantajı reklam içeriyor olması.
9. Android İçin Wikipedia Uygulaması
Wikipedia ansiklopedi sitesi için geliştirilmiş bir uygulama. Wikipedia sayfalarını düzgün formatlanmış bir şekilde okuyabilirsiniz.
10. Android İçin Hesap Makinesi Uygulaması RealCalc
Tam özellikli ve birim dönüşümleri yapabileceğiniz bir bilimsel hesap makinesi uygulamasıdır. Faydalı özellikleri sonuç geçmişinin olması ve basamakları gruplaması

app-development-ios_android.jpg

@mehmetkarahanlı@
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst