gittigidiyor

İOS Android Marshmallow Ne Kadar Kullanılıyor?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google'ın mobil işletim sistemi Android'in, 2015 yılı Şubat ayı dağılım oranları açıklandı. Peki, Android 6.0 Marshmallow kullanım oranları ne?


android-marshmallow-update-970-80.jpg
Telefon üreticilerinin büyük bir kısmının amiral gemileri içinAndroid 6.0 Marshmallow güncellemesini yayınladığı bu günlerde, Google tarafındanŞubat ayı Android dağılım oranları açıklandı..
Android 6.0 Marshmallow yüzde 1 seviyesini aştı!

Akıllı telefon üreticilerinin güncellemeleri vermesi ile birlikte hızlandırdığı bu süreçte Android 6.0 Marshmallow’un kullanım payı %1,2 oranına yükseldi.
Android 4.4 KitKat tahtı bırakmıyor!

Liderliğini koruyan Android 4.4 KitKat sürümü bir önceki rapora göre %1,1 gerileyerek %35.5 kullanım oranına sahip oldu.
Android 4.1.x Jelly Beansürümü %23,9, Android 4.0.x Ice Cream Sandwichsürümü %2.5, Android 2.3.x Gingerbreand sürümü %2.7 ve Android 2.2 Froyo sürümü ise %0.1 dağılım oranı ile yok olmaya doğrugidiyor.
android-distribution-february-2016.jpg


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst