gittigidiyor

İos Android Turbo Cleaner

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
648
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Turbo-Cleaner.jpg


Cihazınız yavaşlamaya mı başladı? Cihazınızda çok sayıda çöp dosya mı var? Cihazınızın şarjı eskisinden daha mı çabuk bitiyor? O zaman bir de bu uygulamayı deneyin! Uygulamanın adı Turbo Cleaner.
Güvenilir bir bellek temizleyici, hız artırıcı ve pil tasarrufu sağlayan Turbo Cleaner, önemsiz dosyaları temizlemenize, cihazınızı hızlandırmaya ve pil ömrünü uzatmanıza yardımcı olur. Yalnızca 3 MB boyutunda olan Turbo Cleaner, Android için küçük ama etkili bir hızlandırma ve temizleme uygulamasıdır. Sezgisel arayüzü ile önemsiz dosyaları, önbellekleri, reklamları, gereksiz arka plan uygulamalarını temizleyebilir ve telefonunuzu daha hızlı hale getirmek için mobil belleği artırabilir. Yavaş işlemci ve düşük bellekli Android telefonlar bile temizleme ve hızlandırma sonrasında daha iyi performans gösterebilir.

Cihazı Hızlandırın




Cihazı hızlandırma özelliği sayesinde, bu ücretsiz Android belleği (RAM) artırıcı daha fazla boş bellek elde etmek ve telefonunuzu daha hızlı hale getirmek için gereksiz arka plan uygulamalarını temizleyecektir. Tek dokunuşla hızlandırma, Android cihazınızı optimize eder ve ana ekranda %50’ye kadar daha hızlı hale getirir. Bu bellek arıtırıcıyı özel kılan ise otomatik olarak yeniden başlatılan uygulamaları engelleyen özelliğidir.

Önemsiz Dosyaları ve Önbellek Dosyalarını Temizleyin



Bu önbellek ve önemsiz dosya temizleyici binlerce uygulamayı akıllıca ve doğru bir şekilde analiz eder ve önemsiz yani çöp dosyaların nasıl oluşturulduğunu analiz eder.
Böylelikle depolama alanını geri kazanmak için önemsiz dosyaları ve diğer artık dosyaları temizleyebilir.

Pil Tasarrufu Yapın



Bu gereksiz dosya temizleyici, gerçek zamanlı bellek ve pil kullanımını izlemeyi sağlıyor.
Cihaz güçlendirici pil gücünden tasarruf etmek ve pil ömrünü uzatmak için arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatır.

Cihazı Soğutun



Aşırı ısınmaya neden olan uygulamaları bulun ve temizleyin. Cihaz güçlendirici ve temizliği ile saniyeler içerisinde cihazınız soğuyacaktır.

Rootsuz Kullanın

Root erişimi olmadan da Turbo Cleaner cihazınızı hızlandırır ve önbelleği verimli ve etkili bir şekilde temizler.

Turbo Cleaner uygulamasını hemen şimdi buradan Android cihazınıza yükle
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst