gittigidiyor

İOS Apple, Resmi İnternet Sitesinde Windows'un Logosunu Ti'ye Aldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
apple-resmi-internet-sitesinde-windows-un-logosunu-ti-ye-aldi-705x290.jpg

Apple, resmi internet sitesindeki Takvim Destek bölümünde Windows’un logosunu olduğundan farklı göstererek Microsoft’u ti’ye aldı.

Her iki şirketin bu zamana kadar yaptıklarını (yazılım donanım hiç fark etmez) saymaya kalksak ömrümüz yetmez. İnanılmaz prestijli, hayatımızı kolaylaştıracak teknolojiyi son tüketicilerle buluşturan ve dünyanın en zengin şirketleri arasında bulunan Apple (ki Apple bu alanda zirvede) ve Microsoft, birbirleriyle ciddi rakip olsalar bile son derece zekice hazırlanmış ve mizah gücü yüksek atışmalarda bulunabiliyorlar. (ben gerçekten böyle atışmaları görünce eğleniyorum, ama zekice olmak kaydıyla. diğer türlü olduğunda karizmalarını anında yerle bir olabiliyor) Yine yaşanan atışmalardan bir tanesinde bu sefer baş aktör Apple.

Resmi sayfasında (Takvim Destek) takvim ayarlarının iOS, OS X, iCloud.com ve Microsoft Windows’ta nasıl yapılacağını gösteren Apple, sırasıyla standart logoları kullanmış fakat sıra Windows’a gelince durum biraz değişmiş. Windows’un normal logosu yerine basit bir pencere resmi koyan Apple, bizi inceden güldürdü. (kendileriyle o kadar çok ‘elma’ esprisi yapıldı ki bir atak yapmak istediler sanırım)
screenshot_1(3).jpg

Resmi bir logonun değiştirilerek bu şekilde gösterilmesi aslında biraz ağır olmuş gibi ama Microsoft’tan da ‘bu ney kardeşim, değiştirin şunu sıkmayın canımızı’ gibi bir kınama da gelmemiş. Bakalım logo bu şekilde kalmaya cevap verecek mi. (aslında yanlardan tutturulmuş perde resmi de koysalar daha bomba olurmuş)

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst