gittigidiyor

İOS Apple TV’yi parçaları ayıran iFixit’in uygulaması iTunes App Store’dan kaldırıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
İOS Apple TV’yi parçaları ayıran iFixit’in uygulaması iTunes App Store’dan kaldırıldı

apple-tv-ifixit-011015-1024x683.jpg

Ürünleri parçalarına ayıran iFixit, geliştirici anlaşmalarına uymanın önemini oldukça sağlam bir dersle öğrendi. Apple, geliştiricilere gönderdiği Apple TV’nin satış öncesi versiyonunu parçalara ayıran iFixit’in geliştirici hesabını engelledi. Bu engelleme, iFixit’in iOS uygulamasının da iTunes App Store’dan kaldırılmasına neden oldu.
Apple, kararına gerekçe olarak şartlarının ve koşullarının ihlâlini gerekçe gösterdi. Yeni cihazın şehvetine kapılmanın iFixit için pahalıya mal olduğunu söyleyebiliriz.
Yine de, iFixit ekibinin bu durumdan bir internet dramı yaratmaya çalışmamasını takdir etmek gerekiyor. Apple TV’yi parçalarına ayırırken olası risklerin bilincinde olan iFixit ekibi için Apple’ın kararı pek de sürpriz olmuşa benzemiyor.
Bundan böyle iOS cihaz sahiplerinin iFixit içeriklerine erişim için web sitesini ziyaret etmesi gerekiyor. iFixit’in başına gelenlerin diğer geliştiricileri Apple’ın şartlarına uyma konusunda teşvik edeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst