gittigidiyor

iOS Arızada Android'i Geçti!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iOS Arızada Android'i Geçti![/h][h=2]Apple tarafından piyasaya sunulan ve iOS işletim sistemine sahip olan cihazların arıza oranlarının daha yüksek olduğu belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
ios-arizada-android-i-gecti.jpg
Android ve iOS arasında yapılan karşılaştırmalarda cihazların arıza oranları ile ilgili önemli bir tespit yapıldı. Yayınlanan raporlara göre Apple tarafından piyasaya sunulan iOS işletim sistemine sahip cihazların arızalanma oranın Android işletim sistemindeki cihazlara göre çok daha yüksek olduğu belirtildi.
İncelemeler Tamamland
Mobil Cihaz Performansı Ve Sağlık Durumu kapsamında yeni bir araştırmanın yapıldığı belirtilirken bu araştırma ile birlikte iPhone ve iPad'lerin arıza oranının yüzde 62 olarak tespit edildiği açıklandı. Android cihazlar için yapılan araştırmalarda ise arıza oranı yüzde 47’de kaldı. Bu bakımdan iOS cihazlara göre yüzde 15 gibi bir fark bulunurken kullanıcıların Android işletim sistemine sahip cihazlarda daha az arıza ile karşılaştığı belirtildi.
Yapılan bu karşılaştırma Android'in farklı bir alanda daha iOS işletim sistemine karşı üstünlük kurduğunu gösterdi. Açıklamaların yapılmasının ardından pek çok kullanıcı da bu durumu desteklerken açıklamalarda cihazlara göre de arızaların detaylı bir şekilde incelendiği ifade edildi. Buna göre en çok arıza yaşanan cihazlar yüzde 13’lik oran ile iPhone 6. Bu bakımdan kullanıcılarının özellik iPhone 6 kullanması sırasında yüksek oranda arıza yaşaması mümkün.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst