gittigidiyor

İOS Galaxy A8 Telefona Nano Sim Kart Nasıl Takılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1452542850_galaxy-a8-telefon-nano-sim-kart-nasil-takilir.jpg

Galaxy A8 Telefon Nano Sim Kart Nasıl Takılır?
Galaxy A-8 telefonlar piyasada bulunan en iyi ve büyük ekranlı telefonlardan birisidir. Galaxy A-8 telefonlara 2 adet sim takabiliyoruz.Galaxy A-8 telefonlar nano sim kart kullanmaktadır. Bir çok arkadaş Nano sim kart nasıl takılır bilmemektedir.

Galaxy A-8 Nano sim kart nasıl takılır?
1-Cihazın kutusundan çıkan Nano sim kart takma aparatını alınız.
2- Telefonun alt kısmında yer alan 2 adet sim yuvası bulunmaktadır. Sim kart yerlerinin yanı da bulunan deliklere nano sim kart takma aparatını sokun ve hafif bastırın.
3- Çıkan yerlere sim kartınızı takıp yuvaları yerine yerleştirin ve telefonu kapatıp açın. Sim kartlarınızı cihaz tanıyacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst