gittigidiyor

İOS Galaxy Note 5'e Android 6.0.1 Marshmallow Güncellemesi Geldi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
samsung-galaxy-note-5-e-android-6-0-1-marshmallow-guncellemesi-geldi-705x290.jpg
Samsung'un şu andaki en performanslı telefonlarından biri olan Galaxy Note 5 için Android 6.0.1 Marhsmallow güncelleme dağıtımı başladı!
Samsung'un büyük ekranlı telefon serisinin son üyelerinden biri olan Galaxy Note 5'e uzun süredir beklenen Android 6.0.1 Marhsmallow güncelleme dağıtımı başladı. İlk olarak SM-N920C kod adını barındıran Galaxy Note 5 modellerine dağıtılan bu güncelleme kısa süre içerisinde diğer tüm Galaxy Note 5 modellerine gelmesi bekleniyor.

N920CXXU2BPB6 yapı numarasını barındıran bu yeni güncellemede görsel bazda fazla bir değişiklik sunmazken Doze, Google Now on Tap, Samsung'un AdBlock destekli tarayıcısı ve birkaç ufak düzenleme getiriyor. Durum ve bildirim çubuklarında biraz değişime giden Samsung, en güzel yanı olarak Galaxy Note 5'te performansı daha da arttırdığı söyleniyor.

galaxy-note-5-android-6-0-1.jpg


Eğer cihazınız yukarıda da belirttiğim gibi SM-N920C kod adına sahip model ise cihazınız üzerindenAyarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncelleme adımlarını takip ederek cihazınıza OTA yoluyla indirebilirsiniz. Eğer bekleme konusunda sabırsız iseniz orjinal FW romunu buradaki bağlantıdan indirip cihazınıza yükleyebilirsiniz.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst