gittigidiyor

İOS Geliştiriciler için tvOS 10.2 Beta 6 Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
apple-tv-ve-tvos.png


Apple bugün, yaklaşan tvOS 10.2 güncellemesinin altıncı beta sürümünü, tvOS 10.2 beta 5 güncellemesini yayınlamasından bir hafta sonra ve tvOS 10.1.1 güncellemesini herkese açık olarak yayınlamasından yaklaşık bir ay sonra geliştiriciler için yayınladı.
Dördüncü nesil Apple TV için tasarlanan tvOS 10.2 beta 6, Apple TV’yi USB-C’den USB-A kablosu ile bir bilgisayara bağlayarak, yazılımın iTunes veya Apple Developer Center (Apple Geliştirici Merkezi) üzerinden kayıtlı bir geliştirici hesabını kullanarak indirilen yüklenebilir.
KAÇIRMAK İSTEMEZSİNİZ: Geliştiriciler için tvOS 10.2 Beta 5 Yayınlandı




Zor kurulum gereksinimleri göz önüne alındığında, tvOS betaları geliştiricilerle sınırlıdır ve Halka Açık Beta Yazılım Programı (Public Beta) kullanıcıları için sunulmaz.
Apple’ın yayın notlarına göre, tvOS 10.2 gelişmiş içerik kaydırma özelliğini getiriyor. Böylece tvOS kullanıcıları büyük bilgi listelerini daha hızlı kaydırabiliyorlar. Ek değişiklikler Apple tarafından belirtilmemiş olsa da, tvOS 10.2’nin küçük performans iyileştirmeleri be hata düzeltmelerine de odaklandığını tahmin etmek mümkün.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst