gittigidiyor

İOS Günün İPhone uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
jt-speedometer.png

JT Speedometer

Pusula ve Hız Uygulaması

İNDİR



  • LİSANS : ÜCRETSİZ
  • BOYUT : 5.5 MB
  • VERSİYON : 1.0
  • DİL : İNGİLİZCE


iOS işletim sistemlerine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz JT Speedometer uygulaması ile yürürken kaç km hızda ve hangi yönde gittiğinizi görebileceksiniz.


Açıklama
iOS işletim sistemlerine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz JT Speedometer uygulaması ile yürürken kaç km hızda ve hangi yönde gittiğinizi görebileceksiniz.
Bu uygulama sayesinde yürürken bulunduğunuz konumu hangi yöne doğru harekete ettiğinizi ve saatte kaç km hızla gittiğinizi görebileceksiniz. Bir ormanda yürüyüşe çıktıysanız ve yönünüzü de bulmanız gerekiyor bu uygulama tam sizin aradığınız gibi bir uygulama olacaktır. Hem yürüyüş hızınızı hem de yönünüzü anında görebileceksiniz. Tek yapmanız gereken şey uygulamayı indirmek ve uygulamayı çalıştırarak yürüyüşe başlamak olacaktır.
Basit ve kolay kullanımı sayesinde zorlanmadan kullanabileceğiniz bu uygulamayı çok sevecek ve ihtiyacınız olan her an kullanmak isteyeceksiniz. Uygulama ile hem hızınızı ölçecek hem de yönünüzü kaybetmeden keyifli ve sağlıklı bir şekilde yürüyüşlerinizi yapabileceksiniz.

JT Speedometer indir


Multimedya





 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst