gittigidiyor

İOS Haftanın Android Uygulamaları - 27 Ocak 2016

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-android-uygulamalari.png
Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası Google Play Store, milyonlarca Android uygulamasına ev sahipliği yapıyor.
İşte bu haftanın Android uygulamaları

Bir başka haftanın Android uygulamaları bölümünde, en iyi ve en yeniAndroid uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanınAndroid uygulamaları.
Screen Recorder - No Root

Adından da anlaşılabileceği üzere Root istemeyen başarılı bir ekran videosu çekme uygulaması olan Screen Recorder - No Root, HD ve FullHD videolar çekebiliyor. Oldukça kolay bir kullanımı olan uygulama, sadece Android 5.0 ve üzeri yüklü cihazlarda çalışıyor.
adad.png

:: Screen Recorder - No Root uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

DigiCal Takvim

Akıllı telefonunun kendi takvim uygulamasından sıkılanlar için oldukça başarılı bir alternatif olan DigiCal Takvim, bizlere 7 farklı takvim görünümü sunuyor. Pazarın en iddialı takvim uygulamalarından olan DigiCal Takvim, Türkçe dil desteğine de sahip.
asddd.png

:: DigiCal Takvim buradan indirebilirsiniz.


File Manager

Android pazarının kaliteli ve başarılı dosya yöneticilerinden olan FileManager, dosyalarınıza rahatça erişebilmenize yarıyor. Minimalist bir tasarıma sahip olan uygulama, sadece 3.5 MB boyutlarında.
asasda-1453549363.png

:: File Manager uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


Ortalama hesaplama (E-okul)

E-okul üzerinden ortala hesaplamaya yarayan Ortalama hesaplama (E-okul), küçük boyutları ile dikkatleri çekiyor. Yalnızca 3.7 MB büyüklüğünde olan uygulama, Liseöğrencilerinin ortalamalarını hesaplamaları için büyük kolaylık.
adsffasfasf.png

:: Ortalama hesaplama (E-okul) uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Any.Do Yapılacaklar Listesi

Mobil uygulama pazarının iddialı not uygulamalarından olan Any.Do Yapılacaklar Listesi, Google'ın Keep uygulamasını en büyük rakiplerinden. Kullanışlı ve basit bir uygulama olan Any.Do Yapılacaklar Listesi, Türkçe dil desteğine de sahip.
safasfa.png

:: Any.Do Yapılacaklar Listesi uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst