gittigidiyor

İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 24 Mart

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-ios-uygulamalari.jpg



Yepyeni bir haftanın iOS uygulamaları yazısıyla yine karşınızdayız. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden eğlenceli ve işlevsel uygulamalar sizleri bekliyor. Bu hafta farklı kategorilerden birçok uygulamayı sizler için ele aldık.




İçeriklerimiz arasında ProtonMail, Milkeddit, Blocs Waveve Sloth – Task Manager uygulamaları yer alıyor. İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve haftanın iOS uygulamalarına hızlıca bir göz atalım.

ProtonMail
Mail istemcisi olan ProtonMail, sunduğu üst düzey güvenlik hizmetleri ile ön plana çıkıyor. ProtonMail ile göndermiş olduğunuz mailler End-to-end sistemi ile şifreleniyor ve Zero-access sayesinde maillerinize sizden başka kimse erişemiyor.

protonmail.JPG


ProtonMail uygulamasını indirmek için tıklayın

Milkeddit
Reddit istemcisi olan Milkeddit uygulaması, sade arayüzü ile dikkat çekiyor. Milkeddit uygulaması ile Reddit’te paylaşılanları görüntüleyebilir, yorum yazabilir, paylaşım yapabilir ve görselleri galeri olarak görüntüleyebilirsiniz.

reddit.JPG


Milkeddit uygulamasını indirmek için tıklayın

Blocs Wave
Müzik odaklı Blocs Wave uygulaması ile nota bilginiz olmadan bile müzik üretebilirsiniz. Bloklara tıklayarak müzik oluşturduğunuz Blocs Wave ile ses kayıtlarınızı da müziğe ekleyebilirsiniz. Eğer müzik yapmak istiyorsanız Blocs Wave’i mutlaka denemelisiniz.

blocs-wave-1458487239.JPG


Blocs Wave uygulamasını indirmek için tıklayın

Sloth – Task Manager
Görev yöneticisi uygulaması olan Sloth ile gün içerisinde yapacaklarınızı not alabilir ve göreve başladığınız zaman geri sayım özelliğini devreye sokabilirsiniz. Bu sayede hem zaman yönetimini başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.

sloth-task-manager.JPG


Sloth uygulamasını indirmek için tıklayın
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst