gittigidiyor

İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 29 Şubat

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-ios-uygulamalari.jpg
Her hafta olduğu gibi bu hafta da, yepyeni bir "Haftanın iOS uygulamaları" yazısıyla karşınızdayız. Farklı kategorilerden eğlenceli ve işlevsel iOS uygulamaları sizleri bekliyor.
Yepyeni bir haftanın iOS uygulamaları yazısıyla yine karşınızdayız. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden eğlenceli ve işlevsel uygulamalar sizleri bekliyor. Bu hafta farklı kategorilerden farklı birçok uygulamayı sizler için ele aldık.








İçeriklerimiz arasında Image Blocker, Tubot for YouTube, InScreen veProSidefari uygulamaları yer alıyor. İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve haftanın uygulamalarına hızlıca bir göz atalım.
Sidefari - Web browsing companion to Safari

iOS 9 ile iPad modellerine gelen ekran bölme özelliği büyük beğeni topladı. Safari uygulamasını ekranın bir tarafında, Twitter uygulamasını ise ekranın diğer tarafına alarak tek ekranda iki uygulamayı yönetme özelliği, çeşitli uygulamalar ile zenginleştiriliyor. Sidefari uygulaması ile ekranı ikiye bölerek, tek ekranda iki farklı Web sayfasını görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.
sidefari.jpeg

Sidefari - Web browsing companion to Safari uygulamasını indirmek için tıklayın

InScreen Pro

Duvar kağıdı uygulaması olan InScreen Pro, farklı konsepti ile ön plana çıkıyor. InScreen Pro uygulaması ile iPhone’un ekranını baştan aşağı zevkinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Bildirim merkezine ayrı renk atayabilir, ana ekrandaki uygulama simgelerinin altına Dock tarzında öğeler ve ana ekrana takvim ekleyebilirsiniz.
inscreen-pro.jpg

InScreen Pro uygulamasını indirmek için tıklayın

Tubot for YouTube

YouTube istemcisi olan Tubot for YouTube, sunduğu özellikler ile ön plana çıkıyor. Tubot for YouTube uygulaması ile YouTube videolarını arkaplandaoynatabilir, AirPlay özelliği ile videoları TV’ye kablosuz olarak aktarabilir ve video çözünürlüğünü internet bağlantınıza göre optimize edebilirsiniz.
youtube.jpg

Tubot for YouTube uygulamasını indirmek için tıklayın

Image Blocker

Safari tarayıcı eklentisi olan Image Blocker ile internet sitelerindeki tüm görselleri engelleyebilirsiniz. Özellikle mobil internet kullanıcılarını hedef alan Image Blocker,görsel engelleme özelliği ile veri tasarrufu yapılmasını sağlıyor. Image Blocker uygulamasında görsellerin yüklenmesini istemediğini siteleri tek tek de belirleyebilirsiniz.
image-blocker.jpg

Image Blocker uygulamasını indirmek için tıklayın
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst