gittigidiyor

İOS Haftanın Mobil Oyunları - 16 Kasım 2015

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Aksiyon dolu yapısına rağmen temelinde bir savunma oyunu olan DağZombileri, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef Windows Phone için ise mevcut değil.
Dağ Zombileri'ni Android için buradan, iOS için burdan indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-en-iyi-mobil-oyunlari.jpg
Oyun sektörünün mobil cihazlara doğru yönelmesinden sonra geliştiriciler, birbirinden kaliteli oyunlarını iOS, Android ve Windows Phone platformları için yayınlamaya başladı.
Her hafta yeni oyunlar ile çeşitlenen uygulama mağazalarında kalitelioyunları bulmak bazen zor olabiliyor. Biz de her hafta yeni oyunları sizler için seçerek, bir araya getiriyoruz. Yani işinizi kolaylaştırıyoruz.
Colord

Haftanın yerli oyunlarından olan Colord, oldukça sade ve basit bir fikirden yola çıkılarak geliştirilmiş bir oyun. Oldukça eğlenceli bir oyun olan Colord, tamamen doğru renkleri bulmaya dayalı bir oyun. Bağımlılık yapan oyunlardan biri olacak olan Colord, kısa zamanda yüksek indirme rakamlarına ulaşacaktır.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Twist

Sinir bozucu oyunları ile tanıdığımız ünlü mobil oyun firması olanKetchapp, yeni oyunu olan Twist ile karşımızda. Bağımlılık yapan oyunlardan biri olacak olan Twist, eğlenceli olduğu kadar basit ve sade bir oynanışa sahip.
Sevilen firmanın en yeni oyunu olan Twist, hem Android hem de iOSplatformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef WindowsPhone için ise mevcut değil.

Twist'i Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst