gittigidiyor

İOS Haftanın Mobil Oyunları - 21 Aralık 2015

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-en-iyi-mobil-oyunlari.jpg

Oyun sektörünün mobil cihazlara doğru yönelmesinden sonra geliştiriciler, birbirinden kaliteli oyunlarını iOS, Android ve Windows Phone platformları için yayınlamaya başladı.

Her hafta yeni oyunlar ile çeşitlenen uygulama mağazalarında kaliteli oyunları bulmak bazen zor olabiliyor. Biz de her hafta yeni oyunları sizler için seçerek, bir araya getiriyoruz. Yani işinizi kolaylaştırıyoruz.
maxresdefault.jpg

Rayman Adventures

Oyun pazarının önemli firmalarından olan Ubisoft Entertainment'ın uzun zamandır beklenen oyunu olan Rayman Adventures, oldukça eğlenceli bir macera oyunu. Klasik Rayman çizgilerini taşıyan oyun basit bir oynanışa sahip.

Özellikle Rayman karakterini sevenler için oldukça kaliteli ve başarılı bir alternatif olan Rayman Adventures, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef Windows Phone için ise mevcut değil.
:: Rayman Adventures oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.

:: Rayman Adventures oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Korku-3D-300x300.jpg

Korku Hastanesi 3D


Adından da anlaşılabileceği üzere bir mobil korku oyunu olan Korku Hastanesi 3D, gerilim dolu bir oynanışa sahip. Gerilim oyunlarını sevenler için başarılı bir alternatif olan Korku Hastanesi'inde amaç mahsur kalan arkadaşımızı kurtarmak.

Yerli Heisen Games firmasının oyunu olan Korku Hastanesi 3D, hemAndroid hem de iOS platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef Windows Phone için ise mevcut değil.
:: Korku Hastanesi 3D oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.


:: Korku Hastanesi 3D oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
age-of-empires-world-domination-indir.jpg

Age of Empires:WorldDomination


Strateji oyunu denince belki de akla ilk gelen isim olan Age of Empires, yeni oyunu olan Age of Empires:WorldDomination ile mobil oyun pazarına giriş yapmış oldu. Oldukça kaliteli bir strateji oyunu olanAge of Empires:WorldDomination, başarılı grafiklere sahip.

KLab Global ile Microsoft'un ortak çalışması sonucu ortaya çıkan Age of Empires:WorldDomination, hem Android hem de iOS platformları içinücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef Windows Phone için ise mevcut değil.


:: Age of Empires:WorldDomination oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.

:: Age of Empires:WorldDomination oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
pmwalls2-222_3194988.jpg

The Walls


Mobil oyun pazarının başarılı firmalarından olan Ketchapp'ın yeni oyunu olan The Walls, sinir bozucu olduğu kadar bağımlılık yapmaya da aday biroyun. Oyundaki amaç ise engellerle dolu yolda düşmeden devam edebilmek.

Yaklaşık 24 MB boyutlarında olan The Walls, hem Android hem de iOSplatformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef WindowsPhone platformu için ise mevcut değil.
:: The Walls oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.


:: The Walls oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
RXzq87BsQorZ3THRwgGrh80FCeXkhv9MAuv_KIH0H6dkRcg4w6ij8R5m9D81DmCeyudh=h310

Star Skater


Başarılı bir arcade oyunu olan Star Skater, basit ve eğlenceli bir oynanışa sahip. Minimalist bir oyun olan Star Skater'da amaç engelleri aşarak yıldız bir kaykaycıya dönüşmek. Bizlere eğlenceli karakterler sunanoyun, bu konuda oldukça başarılı.

Halfbrick Studios firmasının yeni ve eğlenceli oyunu olan Star Skater, hemAndroid hem de iOS platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef Windows Phone platformu için ise mevcut değil.
:: Star Skater oyununu Android için burdan indirebilirsiniz.


:: Star Skater oyununu iOS için burdan indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst