gittigidiyor

İOS Haftanın Mobil Oyunları - 24 Mart

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-en-iyi-mobil-oyunlari.jpg



Oyun sektörünün mobil cihazlara doğru yönelmesinden sonra geliştiriciler, birbirinden kaliteli oyunlarını iOS, Android ve Windows Phone platformları için yayınlamaya başladı.

Haftanın en iyi ve en yeni mobil oyunları
Her hafta yeni oyunlar ile çeşitlenen uygulama mağazalarında kaliteli oyunları bulmak bazen zor olabiliyor. Biz de her hafta yeni oyunları sizler için seçerek, bir araya getiriyoruz. Yani işinizi kolaylaştırıyor

İşte haftanın mobil oyunları
Bir başka haftanın Mobil oyunları bölümünde, en iyi ve en yeni Mobiloyunları sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanın Mobil oyunları.

Basketball Stars
Oyun Dünyasının en önemli firmalarından olan Miniclip'in yeni oyunu olan Basketball Stars, pazarın en başarılı spor oyunlarından. Çevrimiçi çoklu oyuncu modu da bulunan oyun, oldukça eğlenceli.





Basit oynanışı ile dikkatleri çeken ve 43 MB boyutlarında olan BasketballStars, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak mevcut durumda. Maalesef Windows Phone için mevcut değil.

:: Basketball Stars oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.
:: Basketball Stars oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.


Kung Fu Panda: BattleOfDestiny
Animasyon sevenler için en başarılı yapımlardan olan Kung Fu Panda, yeni mobil oyunu olan Kung Fu Panda: BattleOfDestiny ile karşımızda. MaalesefTürkçe dil desteğine sahip olmayan oyun, kart oyunu türünde.





Ludia Inc firmasının yeni oyunu olan Kung Fu Panda: BattleOfDestiny, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak mevcut durumda. Maalesef Windows Phone için mevcut değil.

:: Kung Fu Panda: BattleOfDestiny oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.
:: Kung Fu Panda: BattleOfDestiny oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.


1234
Haftanın yerli bulmaca oyunu olan 1234, Sorun Kalmasın firması tarafındanmobil oyun pazarına sunuldu. İçerisinde 150 bölüm bulunan iki ayrı modu olan 1234, bağımlılık yapmaya aday oyunlardan.

asdasd.png


Yalnızca 4.9 MB büyüklüğünde olan 1234, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak mevcut durumda. Maalesef Windows Phone için mevcut değil.

:: 1234 oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.
:: 1234 oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.


Dawn of Steel
Haftanın strateji oyunu olan Dawn of Steel, başarılı grafikleri ve eğlencelioynanışı ile dikkatleri çekiyor. Yüzlerce farklı kişiselleştirme seçeneği sunan Dawn of Steel, 54 MB büyüklüğünde.

adsiz.png


Flaregames firmasını yeni oyunu olan Dawn of Steel, hem Android hemWindows Phone hem de iOS platformları için ücretsiz olarak mevcut durumda.

:: Dawn of Steel oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.
:: Dawn of Steel oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.
:: Dawn of Steel oyununu Windows Phone için buradan indirebilirsiniz.


Hedef Vurma 3D
Haftanın nişancılık oyunu olan Hedef Vurma 3D, başarılı grafikleri ile dikkatleri çeken kaliteli bir oyun. TerranDroid firmasının yeni oyunu olan Hedef Vurma 3D, bizlere 100 farklı bölüm sunuyor.

sadd.png


Yalnızca 16 MB boyutlarında olan Hedef Vurma 3D, sadece Androidplatformu için ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Maalesef iOS veWindows Phone platformları için mevcut değil.

:: Hedef Vurma 3D oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst