gittigidiyor

iOS için Safari 6 Kat Hızlanacak!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iOS işletim sahibine sahip modellerde yer alan Safari tarayıcısı güncellenen WebKit sayesinde tıklamalara 6 kat daha hızlı tepki verecek.


safari.jpg
iOS için Safari tarayıcısının geliştirildiği motor olan WebKit, önümüzdeki günlerde tarayıcının içine yeni bir özellik koyacak ve bu sayede yaptığınız tıklamalar sonucunda sizleri daha hızlı bir şekilde yeni sayfalara yönlendirebilecek.
Bu yenilemeden önce bir linke tıklama anında 350 milisaniye gecikme oluyordu. Bunun sebebi ise WebKit’in sizin hangi işlemi yapacağınızı bilememesiydi. Çift tıklama, zoom ya da linki ziyaret etmek opsiyonlarını değerlendirmesinden kaynaklanan bu gecikme yakında tarih olacak.
Genelde sadece mobil için tasarlanan içerikler farklıdır. Daha küçük ekrana optimize olduklarından, zoom ihtiyacı duymazlar. Bu siteler için WebKit, tıklama işlemlerini daha iyi tepki verecek şekilde geliştiriyor.
562828614272400279.jpg

Safari hızlı tıklama özelliği

Yeni hızlı tıklama özelliğiyle birlikte WebKit’in açıklamalarına göre tıklama hızı 6 kat daha artıyor. Mobil cihazlar için optimize edilmiş her sitede bu hız otomatik olarak uygulanacak. Ayrıca WebKit, geliştiriciler için özelolarak bunun mobile uyumlu olmayan sitelerde de çalışan sürümünü sunacak. CSS içinde birkaç hile kullanan o yapımla birlikte mobil olmayan sitelerde de bu hıza erişebilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst