gittigidiyor

İOS Kamyon ile Yük Taşıma Simülasyon Oyunu APK

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1450988095_euro-truck-driver.jpg

Euro Truck Driver Apk indir
Euro Truck Driver Apk indir oyunu android telefon ve tabletlerde oynanabilen kamyon ile yük taşıma simülasyonu oyunudur. Arkadaşlar oyunu ilk açtığınızda sürüş moda olarak telefonun sansür modunu seçin çünkü en kolay sürüş moda sensör modudur. Oyunda yük alacağımız yeşil noktaya yanaşıyoruz ve hangi yükü taşımak istediğimizi seçiyoruz. Amacımız aldığımız yükü naviyasyonda belirlenen yere yüke zarar vermeden ulaştırmak. Ulaştığımız yerde yük teslimatı yapıyoruz ve yeni yük alabiliyoruz. Kazandığımız paralarla yeni kamyon alabiliyoruz.

Oyunun özellikleri:
Toplam 7 adet kamyon markası var.
20 den çok şehir bulunmaktadır.
Köy yolundan otobana kadar pek çok yol seçeneği vardır.
Oyunun gece, gündüz modada bulunmaktadır.
Araç sesleri harika dizayn edilmiş




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 88,53 Mb
Euro-Truck-Driver.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst