gittigidiyor

İOS LineageOS sürümleri ilk kez yayımlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
lineageosrom01.jpg
2016 yılı sonunda veda eden Cyanogen tarafından sunulan CyanogenMod, yerini yepyeni bir açık kaynaklı girişim olan LineageOS’ye bırakmıştı. LineageOS ekibi, son olarak söz verdiği gibi ilk sürümlerini denemek isteyen kullanıcılara sunmuş durumda.
LineageOS ROM’ları çıktı!

Cihaza göre değişkenlik gösteren Android 7.1 ve Android 6.0 tabanlı LineageOS’nin ilk sürümlerinin dağıtımına başladı
ROM’un ilk sürümlerinin uyumlu olduğu cihazlar arasında Nexus 5X, Nexus 6P, LG G2, OnePlus One, Samsung Galaxy S3, Motorola Moto G4, Motorola Moto G4 Plus, Motorola Moto X Pure, Motorola Moto E, Nextbit Robin, Xiaomi Redmi 1S, Xiaomi Mi 3w ve Xiaomi Mi 4 yer alıyor.
lineageosrom02.jpg

LineageOS sürümlerinin, daha 80’den fazla akıllı telefona gelmesinin planlandığının da altını çizelim. CyanogenMod hayranlarını varlığıyla oldukça memnun eden LineageOS, bu anlamda yaygınlaşmaya oldukça açık.
LineageOS’nin arkasında yer alan ekip, bundan böyle her hafta güncellemeler sunmak niyetinde olduklarını ifade ediyor.
LineageOS indirme sayfasına ise bu adresten ulaşabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst