gittigidiyor

İOS Lookmark ile Uygulamaları Kaydedin

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPhone kullanıcılarını oldukça sevindirecek yeni bir uygulama olan Lookmark sayesinde beğendiğiniz uygulamaları istediğiniz yerden, istediğiniz zaman indirebileceksiniz.


lookmark.jpg
Her iOSkullanıcısının zaman zaman denemek isteyip de o anda indiremediği uygulamalar olmuştur. Fakat kimi zaman bu uygulamaları indirebilmek için ya internetimiz yeterli olmayabiliyor ya da telefonumuzun hafızası yeterli gelmiyor.
Bilgisayarınızla internette dolaşırken gördüğünüz bir uygulamayı , direk olarak cihazınıza indirmek için çeşitli uygulamalar ile link göndererek yapabilirsiniz. Fakat artık onun ile uğramanıza gerek kalmayacak.
Ücretsiz bir servis olan Lookmark uygulaması masaüstü kullanımındaChrome, iPhone ve iPad ile uyumlu çalıyor. Oluşturacağınız indirme listesi sayesinde cihazınızda uygun depolama alanı veya internet bağlantısı mevcut olduğunda bu uygulamaları indirebileceksiniz.

lookmark-2.jpg
Eklentinizi tarayıcınıza kurduktan sonra ve hesabınız ile üye olup giriş yapıyorsunuz. Daha sonrasında Lookmark’ın simgesine tıkladığınızda sizeApp Store’da mevcut olan uygulamalar ile ilgili bağlantıların yer olduğu bir alan gelecektir Bu alan da yer alan uygulamalardan telefonunuza yüklemek istediklerinizi yanındaki simgeye tıklayarak listenize ekleyebilir ve istediğiniz zaman telefonunuza yükleyebilirsiniz.

lookmark-3.jpg
Lookmark ile sadece uygulama bağlantısı olan sayfaların yanı sıra App Store’un kendi sayfasında da oldukça sağlıklı çalışmaktadır . iPhone ve iPadüzerinden de paylaşım sayfasında Lookmark’ı bularak daha sonra indirmek istediğiniz uygulamaları listenize ekleyebilirsiniz. Böylece hem mobil internetinizi boşa kullanmamış olursunuz hem de başka bir cihaza kurmak istediğiniz de kullandığınız uygulamaya çok daha hızlı ulaşmış olursunuz.
Lookmark uygulamasını Chrome için buradan ve iOS için buradanindirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst