gittigidiyor

İOS Microsoft Phone Uygulaması, Mağazada Yerini Aldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft’un Windows 10 Mobile güncellemesi ile kullanıma sunacağı yeni arama uygulaması Windows Uygulama mağazasında yerini aldı.

microsoft-phone-uygulamasi-magazada-yerini-aldi-76369.jpg

Microsoft’un Windows 10 Mobile güncellemesi ile kullanıma sunmaya hazırlandığını en önemli özelliklerden biri de entegre arama uygulaması olarak dikkat çekiyor. Windows 10 Mobile arama uygulaması Skype uygulaması ile entegre olacak ve arama ve mesajlaşmadaki otomatik geçiş imkanı verecek. Bu sayede kullanıcılar arama ve mesajlaşma maliyetlerini düşürebilecek.
Windows10 Mobile Insider Preview Yapı 10558 derlemesinin sızan bilgilerinde ortaya çıkan yeni entegre uygulama Windows Uygulama mağazasında da ortaya çıktı. Uygulamanın açıklamalarında ise Skype ile entegrasyon dışında, sesli aramaları kaydetme özelliğinin de bulunacağını ilk kez resmi olarak doğrulanmış oldu.
Windows 10’daki Arama, hayatınızdaki insanlarla iletişime geçmek için sevdiğiniz hizmetleri kullanmayı kolaylaştırıyor. Skype ve sesli aramalar, arama geçmişinizde bir arada görünüyor ve böylece sevdiklerinize tek bir tıklamayla üstelik sevdiğiniz iletişim yolunu kullanarak erişmenizi sağlıyor. Tek bir düğmeye dokunarak, sesli aramanızı görüntülü aramaya çevirin ve el sallayın! İletişime geçmek hiç bu kadar hızlı olmamıştı.
microsoft-phone-uygulamasi-magazada-yerini-aldi-17422-600x337.png

Özellikler


  • Cep telefonu şebekeniz veya Wi-Fi bağlantınız üzerinden sesli ve görüntülü arama yapın.
  • Kişilerinizde doğru numarayı bulmaya çalışmaktan bıktınız mı? Bir telefon numarası girmeye başlayın ve Akıllı Arama otomatik olarak eşleşmeleri önünüze getirsin.
  • Sesli mesajlarınızı dinleyin ve mesajlarınızı arama uygulaması içinde, telesekreter gelen kutunuzu aramanıza gerek kalmadan yönetin.
  • İster hücresel ister Voice over LTE ister Wi-Fi kullanarak telefon konuşmalarınızı kaydederek gelecek günlerde kullanın ve dinleyin (hattaki tüm tarafların izni gerekir).
  • Arama geçmişinizden kişileri engelleyerek istenmeyen aramalardan kurtulun.
Microsoft Phone arama uygulamasının Windows Store uygulama mağazasındaki sayfasınaburadaki linke tıklayarak ulaşabilir ve uygulama ayrıntılarını inceleyebilirsiniz. Uygulamanın ayrıca çapraz platform desteği ile İOS ve Android platformlarında da kullanılabileceği düşünülüyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst