gittigidiyor

İOS Note 4 için Android 6.0 Marshmallow Çıktı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android_Platorm.jpg

Samsung Galaxy Note 4'ün Exynos işlemcili varyantına Android 6.0 Marshmallow sunuldu. Ülkemizde Polonya ROM'unu kullanan birçok kişi, cihazını şu anda güncellemiş durumda.


galaxy-note-4-android-6-0-marshmallow-cikti.jpg
Ülkemizde birçok kullanıcısı bulunan Samsung Galaxy Note 4 modelininExynos işlemcili versiyonu olan N910C modeline Android 6.0 Marshmallowgüncellemesi sunuldu.
İlk olarak Polonya cihazlarına sunulan güncellemeyi, ülkemizde Polonya ROM'u kullanan birçok kişi şu anda indirip kurabiliyor. Ancak Türkiye ROM'lu olan cihazların birazcık daha beklemesi gerekecek.
Yenilenmiş TouchWiz ve diğer Marshmallow özellikleri

1.3 GB boyutunda olan Android 6.0.1 sürümü güncellemesi, yeni TouchWiz arayüzü ve geliştirilmiş güç tasarruf modu dışında birçok Android Marshmallow özelliğini beraberinde getiriyor.
basliksiz-1.jpg

Ancak ne yazık ki Galaxy S6 modeliyle beraber sunulan Tema Mağazası, bu güncellemeyle birlikte yine gelmiyor.
Eğer Polonya ROM'unu kullanan bir Galaxy Note 4 cihazınız varsa, OTA yolu ile 1.3 GB boyutundaki güncellemeyi indirip hemen kurabilirsiniz.
Ancak Türkiye ROM'unu kullanan bir modele sahipseniz, tahminen bu ay içerisinde Galaxy Note 4'e güncellemenin gelmesini bekliyoruz.
Android_Platorm.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst