gittigidiyor

İOS Rival Fire ilerlemeli Savaş Oyunu Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Rival Fire Apk indir
Oyun daha çok nişancılık üzerine kurulmuştur. RIVAL FIRE Apk indir çok fazla silah seçeneği bulundurmaktadır. Diğer uygulamalardaki gibi oyun içerisinde satın alımlar çok olmadığı için yani ücret karşılığında bir şeyler almak zorunda bırakmadığı için oyundan keyif alabilmektedir. En önemli özelliği PvP özelliği bulunuyor olmasıdır. Bunun anlamı başkaları ile birebir savaş yapılabiliyor olmasıdır.

Oyunda kullanılan silahların seviyesi level up ile yükseltilerek RIVAL FIRE Apk indir uygulaması daha keyifli bir hale getirilebilmektedir. Oyunda takım arkadaşları edinilebilmekte ve ilerledikçe bu arkadaş sayısı artmaktadır. Bütün oyuncuların seviyeleri bulunmaktadır. Oyunu oynarken vurmaya çalıştığınız oyuncu ölmüyor ise seviyesi çok yüksek veya çok fazla canı var anlamına gelebilmektedir. Bu yüzden rakibinizi öldürmek için biraz daha uğraşmanız gerekmektedir.

Seviyeler yükseldikçe silahların yükseltilme özelliği de açıldığından dolayı rakibinizde sizden daha yüksek seviyelerde silahla bulunabilmektedir. Oyunda bir diğer oyuncuyu öldürmek için silah yerine bombada kullanılabilmektedir. Oyunu oynarken ekranın üst kısmında yazan bir süre göreceksiniz, oyunu bu süre içerisinde bitirmeniz gerekmektedir. Bu oyunda yeni nesil nişancı özelliklerine sahip olabilmekte ve bunları deneyebilmektesiniz.

PvP moduna oyun içindeki campaign bölümünden ulaşılabilmektedir. Oyunun başlarında bunu göremeyebilirsiniz. Belli bir seviyeye gelindiğinde açılabilmektedir. Teke tek RIVAL FIRE Apk indir oynarken isterseniz invite bölümünden isimleri ile arkadaşlarınızı çağırıp onlarla yapabilmeniz mümkündür. Aynı şekilde 2V2, 3V3 ve 4V4 cover olarak oynanabilmektedir. Oyundaki seviyeniz ilerledikçe bunlar açılmaktadır. Oyun sırasında silahınızdaki mermi bitince doldurulması gerekmektedir. Bunun dışında bombalar çok can götürmektedir.

Eğer karşınızdaki size bomba atarsa ve buna maruz kalırsanız oldukça canınız gidecek demektir. Canınız tamamen bittiğinde oyunu kaybetmiş olursunuz. Oyunlarda PvP modunda zaman zaman bazı ihtiyaçlar mavi şeffaf baloncuk şeklinde çıkmaktadır. Bunları almanız takdirde sizde bulunan bu ihtiyacı arttırmış olmaktasınız. Ekranın üst kısmındaki enerji göstergesi diğer oyunlarda her oyunda eksilmesin rağmen bu oyunda oyunu kazandığınız takdirde eksilmemektedir.

Online olarak da oynanabilen bu mobil oyun 2.3 ve üzeri android sürümü gerektirmekte ve 302 MB yer kaplamaktadır. Apk ve data dosyaları indirildiğinde oyun keyifli bir şekilde oynanabilmektedir. Dünya'nın her yerinden oynanabilen bu oyunda farklı ülkelerdeki insanlarla da savaşılabilmektedir.







eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[29,32 Mb]
RiVAL-FiRE.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst