gittigidiyor

İOS Subway Surfers İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Subway Surfers İndir - Samsung ve iPhone için Koşu Oyunu Yükle

Akıllı telefonlar için hazırlanmış olan Subway Surfers oyunu iOS, Android ve Windows Phone tabanlı telefon sahipleri tarafından oldukça sevilen eğlenceli bir oyun.


subway-surfers-indir-tren-raylarinda-macera-dolu-bir-kacis-oyunu.jpg
Oyunda kaykayı ile güvenlik görevlisinden kaçarken yoldaki altınları toplayan bir çocuk karakterini canlandırmakta.
İNDİR

Subway Surfers için yeni bir güncelleme yayınlandı bu güncelleme ile Subway Surfers oyunu tekrar Brezilya'da kaçmaya devam ediyor. Subway Surfers dünya kupasıyla birlikte tekrar brezilyanın rio kentine dönüp tren rayları üzerindeki kovalamacasına devam ediyor.
Oyundaki yeni güncellemeler:
- Subway Surfers Dünya turunu Sao Paulo şehri içinde takip edin.
- Haftalık olarak Top Run yarışlarına katılıp ülkenizdeki oyuncular ile tanışmaya çalışın
- Edison isimli brezilyalı ünlü futbolcuyu oluşturduğunuz sörf takımına katın.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst