gittigidiyor

İOS tvOS 10.2.1 Beta 3 Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
tvOS-10.2-G%C3%BCncellemesi.jpg

Apple bugün, yaklaşan tvOS 10.2.1 güncellemesinin üçüncü beta sürümünü test amaçlı olarak geliştiriciler için yayınladı. tvOS 10.2.1 beta 3, tvOS 10.2‘nin yayınlanmasından üç hafta sonra yayınlanmış oldu.
tvOS 10.2.1 beta 3, dördüncü nesil Apple TV için tasarlandı. Apple TV’yi USB-C kablosu ile bir bilgisayara bağladıktan sonra iTunes üzerinden kayıtlı bir geliştirici hesabını kullanarak beta güncellemesini edinebilirsiniz.

Zor kurulum gereksinimleri nedeniyle, tvOS betaları geliştiricilerle sınırlıdır. Yazılımın final sürümü yayınlanana kadar tvOS 10.2.1 halka açık olmayacaktır.
Apple, beta güncellemeleri için ne yazık ki detaylı sürüm notları paylaşmıyor. Bu nedenle, tvOS 10.2.1’de neler olup bittiğini henüz bilmiyoruz. Öncelikli olarak hata düzeltmelerine ve performans iyileştirmelerine odaklanıldığını tahmin ediyoruz.
tvOS 10.2.1’de herhangi bir değişikliği veya yeniliği farkedecek olursak haberdar ediyor olacağız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst