gittigidiyor

İOS tvOS 10.2 Beta yayınlandı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
tvos-102-beta-yayinlandi.jpg


Çok kısa bir süre önce 4.nesil Apple TV için tvOS 10.1.1 güncellemesini yayınlayan Apple, bugün ise geliştiricilere yönelik tvOS 10.2 Beta güncellemesini indirilmeye sundu.Temel anlamda performans ve hata giderimi odaklı bir güncelleme olan tvOS 10.1.1’in aksine, yeni tvOS 10.2 Beta güncellemesi beraberinde birtakım yeni özellikleri de getiriyor.tvOS 10.2 yeni özellikler getiriyor!

Yeni gelen bu özelliklerden kuşkusuz en göze çarpanı, farklı liste kaydırma seçenekleri. Artık Applle TV kullanıcıları herhangi bir menü veya listede gezinebilmek için kumandayı aşağı-yukarı oynatabilir veya direkt olarak Siri’den bunu yapmasını isteyebilir.

tvos-102-beta-yayinlandi-2.jpg

Kurulumu birçok geliştirici için bile tam bir işkence olan tvOS güncellemelerinin tüm 10.x sürümleri bOyunca hata giderimi ve performans iyileştirmeleri odaklı olacağı üzerinde duruluyor. Dolayısıyla Apple TV’nin farklı veya çarpıcı bir özellik kazanması için biraz daha zaman geçmesi gerektiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.Son olarak Apple TV’nize tvOS 10.2 Beta güncellemesini kurmak için bir geliştirici hesabınız olması gerektiğini ve ortaya çıkabilecek her türlü sorundan şahsınızın sorumlu olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst