gittigidiyor

İOS watchOS 4 Beta 2 Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
watchOS-4-Beta-2.png

Apple, dün akşam saatlerinde, 2017 Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda duyurduğu watchOS 4 güncellemesinin ilk betasını yayınlamasından yaklaşık iki hafta sonrasında watchOS 4 beta 2‘yi yayınladı.
Apple Geliştirici Merkezi’nden uygun konfigürasyon profilini indirip yükledikten sonra, watchOS 4 beta 2’yi iPhone’unuzdaki Apple Watch uygulamasından, Genel > Yazılım Güncelleme menüsü üzerinden indirebilirsiniz.

Güncelleştirmeyi yükleyebilmeniz için Apple Watch’un en az yüzde 50 şarja sahip olması, şarj cihazına bağlı olması ve iPhone’un kapsama alanında olması gerekiyor.
watchOS 4, her kullanıcıya özgü dinamik bilgileri görüntüleyen Siri kadran galerisi dahil olmak üzere üç yeni kadran galerisini kullanıma sunuyor. Egzersiz uygulaması için ise önemli geliştirmeler söz konusu.
Yeni bir teknoloji platformu olan GymKit, egzersiz veri paylaşımı amacıyla spor ekipmanları ile Apple Watch’un iletişim kurmasına izin veriyor ve geliştirilen Etkinlik uygulaması, yeni aylık faaliyet raporlarıyla birlikte size akıllıca spor koçluğu yaparak özel egzersiz teşviklerinde bulunuyor.
watchOS 4 yalnızca geliştiricilerin kullanımına açık ve halka açık beta yazılım programı kullanıcıları için sunulmayacaktır. Bu nedenle, geliştiricilere özel testler bu sonbahara kadar devam edecek ve sonbaharda herkese açık final sürümü yayınlanacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst