gittigidiyor

iPhone 6s ve 6s Plus İndirime Girdi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Beklenen Apple lansmanın ardından iPhone cihazlar için hareketli saatler yaşanıyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus tanıtılırken Apple, resmi web sitesindeki iPhone 6s ve iPhone 6s Plus fiyatlarını düşürdü. İşte yeni fiyatlar!


iphone-6s-1441835152.png
Apple, uzun süredir beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus telefonlarını duyurdu. Merakla beklenen telefonun özellikleri tüm detaylarıyla sunulurken yeni modelin iPhone 6s modeliyle arasındaki farklar ilk akla gelenler arasında oldu.






iPhone 6s ve 6s Plus fiyatları düştü!

Öyle ki Apple, iPhone 7 modeliye birlikte uzay grisi modelini devre dışı bırakırken siyah ve simsiyah olarak adlandırdığı yeni renkleri görücüye çıkardı. Tasarım yönüyle tam not alacak yeni model çift kamera ve çift hoparlör gibi yeniliklerle 6s'in önüne geçiyor.
İşlemci, batarya ve 3.3 mm jack girişinin kardırılması gibi iyileştirmelerle 6s ve 6s Plus modelleriyle arasındaki farkı açan iPhone 7 tanıtılırken, Apple'ın resmi web sitesinde değişimler gözlemlendi.


screen-shot-2016-09-07-at-234126.png

iPhone 7 ve 7 Plus modelleri tanıtılırken, iPhone 6s ve 6s Plus modelleri indirime girdi. Yeni dönemle birlikte iPhone 6s 2.749 Türk Lirası olurkeniPhone 6s Plus 3.149 Türk Lirası fiyatıyla satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst