gittigidiyor

iPhone 7 alana iPhone 8 fırsatı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Vodafone, iPhone 7 için ilginç bir kampanya yaptı. "Akıl almaz yenileme" kampanyasıyla birlikte, iPhone 7 alan kullanıcılar önümüzdeki yıl yeni modeli rahatça alacak.

iphone-7-plus-inceleme.jpg


Bugün itibarıyla ülkemizde resmi olarak satışa çıkan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için operatörler yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. Ülkemizin önemli operatörlerinden biri olan Vodafone, iPhone 7 için "Akıl Almaz Yenileme" kampanyasını duyurdu.







iPhone 8 için sözleşmenizi beklemeyin

Bu kampanya ile birlikte müşteriler, bir önceki modelin sözleşmesi bitmeden yeni iPhone'a geçebiliyor. Bir başka deyişle Vodafone'dan "Akıl almaz yenileme" kampanyası ile iPhone 7 satın alan kullanıcılar, 12 ayın sonunda hiçbir ceza ödemeden bir üst model için yeni sözleşme yapabilecek.
Tabii ki bir yılın sonunda iPhone 7 modelinin çalışır durumda olması gerektiğini de belirtelim.
vodafone-akil-almaz-iphone-7-kampanya.png

Şu anda bu kampanya dahilinde iPhone 7 almak isteyen kullanıcılar 24 aytaksitle 165 TL'den başlayan fiyatlarla, iPhone 7 Plus için de 182 TL'den başlayan fiyatlarla modellere sahip olabiliyor. İlgili kampanya ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
Bu arada neden iPhone 7s değil de iPhone 8 diye düşünüyorsanız, önümüzdeki yıl iPhone'un 10. yılı olduğundan büyük ihtimalle iPhone 7s modellerini görmeyeceğiz. Tabii ki bu şimdilik sadece bir beklenti.

Önümüzdeki yıl iPhone 7s modeli çıkarsa, bu kampanya yine ayın şekilde işleyişte olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst