gittigidiyor

iPhone 7 Kablosuz Kulaklıkla mı Geliyor?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iPhone 7 Kablosuz Kulaklıkla mı Geliyor?[/h][h=2]iPhone 7 ile ilgili gündeme gelen ilk bilgiler de telefon modelini kablosuz kulaklığa sahip olacağı belirtilirken kulaklık ile ilgili detaylar da belirlenmeye başladı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
iphone-7-kablosuz-kulaklikla-mi-geliyor.jpg
Apple tarafından üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü iPhone 7 modelinde kulaklık girişinin olmayacağı hemen hemen netlik kazandı. Daha ince bir telefon modelinin yaratılabilmesi adına iPhone 7’de kulaklık girişini kullanmak istemeyen Apple bu konuda oldukça önemli bir değişiklik yapacak. Konu ile ilgili elde edilen bilgilerde kullanıcıların daha ince bir telefona sahip olmasının yanı sıra kablosuz kulaklık gibi yeni özellik ve donanımlara sahip olacağı belirtilirken gündeme gelen son iddialarda kablosuz kulaklık ile ilgili özellikler paylaşıldı.
AirPod olarak adlandırılan kulaklıkların iPhone 7 modelinde yer alan Lightning portu üzerinden bağlantı sağlayacağı ve böylece kişilerin daha iyi bir kulaklık kullanıma sahip olacağı belirtildi. Kablolu kulaklıklarda kullanılan kablolarının çeşitli kullanım zorlukları yaşatması sebebiyle kablosuz kulakların çok daha pratik bir kullanıma sahip olacağı belirtiliyor. Bu konuda en çok merak edilen detaylardan bir tanesi kablosuz kulaklığın iPhone 7 kutu içeriğinde gelip gelmeyeceği. Kullanıcıların kulaklık için ek bir ücret ödemek istememesi sorun yaşatabilir.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst