gittigidiyor

iPhone 7 Ne Zaman Tanıtılacak?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin tanıtım tarihlerine ilişkin ilk bilgi güvenilir kaynaklardan geldi. iPhone'lar için uzun zamandır eylül ayını tercih eden Apple iPhone 7'yi ne zaman duyuracak?


maxresdefault.jpg
Bugüne dek birçok sızıntıda karşımıza çıkan iPhone 7 ve iPhone 7 Plusmodellerine ilişkin ilk kez bir tanıtım tarihi zikredildi.
Mobil dünyasının güvenilir bilgi kaynağı Evan Blass (@evleaks) yeni nesiliPhone’ların 12 Eylül haftasında tanıtılacağı yönünde bir bilgi paylaştı. Bu gelişme 2016 model iPhone'ların 12-16 Eylül tarihleri arasında tanıtılacağını gösteriyor.
iphone-7.jpg

Apple, 2012 yılında duyurduğu iPhone 5’ten beri (iPhone SE dışında) telefon tanıtımlarını eylül ayında gerçekleştiriyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için de yine eylül ayı işaret ediliyordu, ancak ilk kez bir zaman aralığının dillendirildiğini görüyoruz.
Evan Blass’ın iPhone 7 yerine "iPhone 2016" ifadesini kullanması dikkatimizden kaçmazken, popüler sızıntı kaynağı daha önceki bir paylaşımında Apple’ın bu yılki telefonlarda “iPhone 7” yerine farklı bir isimlendirme tercih edebileceğini iddia etmişti.







Neredeyse her gün bir sızıntı eşliğinde karşımıza çıkan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus bu defa kısa bir videoda görüntülendi. Anten şeritleri ve kamera sensörlerindeki fark, iPhone 6s ve iPhone 7 modellerini tasarım noktasında birbirinden ayıran iki önemli detay olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst