gittigidiyor

İşte Xiaomi 12.....Tüm ihtişamı ile

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Xiaomi-12-4-660x396.jpg



Aylardan beri süren iddiaların ardından Xiaomi 12 nihayet gün yüzüne çıktı. Xiaomi’yi 2022 yılı içerisinde temsil edecek ilk üst segment telefon Xiaomi 12’nin yüksek çözünürlükte render görüntüleri beklendiği gibi @OnLeaks’ten geldi. Güvenilir kaynak aynı zamanda telefona dair önemli bilgiler de aktarıyor.

Söze tasarımdan başlayacak olursak; Xiaomi 12, önde bakıldığında Xiaomi Mi 11’e benziyor, fakat Xiaomi 12’nin daha ince ve haliyle elde daha iyi bir tutuş hissiyatı sunacağını söyleyebiliriz. Ön kameranın ekran altında olacağı yönünde çoköa spekülasyon yapıldı, fakat görüntülerden de anlaşılacağı üzere ön kamera ekran üzerinde ancak bu defa merkeze konumlandırılmış durumda.

Xiaomi-12-5.jpg


Xiaomi Mi 11 ile kıyaslandığında asıl farkı arka kamera tasarımında görüyoruz. Xiaomi 12’de serinin önceki modeline göre farklı, fakat Xiaomi 11T ve Xiaomi Civi ile neredeyse aynı bir kamera dizaynı görüyoruz. Üst bölümde diğer ikisine nazaran daha büyük bir sensör göze çarpıyor. Diğer küçük olan iki kamera alt bölümde yer alırken, hemen yanlarında LED flaşı görüyoruz.

Xiaomi-12-6.jpg


28 Aralık tarihinde tanıtılacak telefonun Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacağı daha önce zaten onaylandı. 100 watt hızlı şarj desteli 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak Xiaomi 12’nin bir kez daha Harman Kardon tarafından geliştirilen bir stereo hoparlöre sahip olması bekleniyor.

Arka bölümde 50 megapiksel üçlü kameranın yer verileceği telefonun fiyatının küresel çapta 920 $’dan başlayacağı aktarılıyor. Bu fiyat şu an bile yaklaşık 14.500 TL yapmakta ki; bu döviz kuru devam ederse gelecek yıl bazı üst segment telefonları Türkiye’de göremeyebiliriz bile.

Xiaomi-12-7.jpg
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,213
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Buna vergiler vs. de eklenirse 20.000'i bulabilir. Artık kaymak tabaka dışında kimse bu cihazları alamayacak galiba.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst