gittigidiyor

İzmir’de Uzun Süreli Su Kesintisi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, 18 Eylül 2023'te bazı bölgelerde gün boyu sürecek su kesintilerinin olacağını duyurdu. Bu kesintilere dair detaylı bir liste de paylaşarak, vatandaşların mağdur olmamaları için gerekli önlemleri almaları konusunda uyardı.

Etkilenecek İlçe ve Mahalleler

Kesinti programı dahilindeki ilçe ve mahallelere dair detaylı bilgi İZSU tarafından açıklandı. Vatandaşların "İzmir'de sular ne zaman gelecek?" ve "Hangi bölgelerde sular kesilecek?" gibi soruların yanıtlarını öğrenmek için resmi kaynaklardan bilgi alması öneriliyor.

18 Eylül'de Hangi Bölgeler Kesintiden Etkilenecek?

İZSU'nun açıklamasına göre 18 Eylül 2023'te etkilenecek bölgeler şu şekildedir:

  • Kemalpaşa, Yukarıkızılca Merkez: 08:00 - 11:00 arasında yaklaşık 3 saatlik kesinti yaşanacak. Sebep: Atatürk Mahallesi'nde ana boru arızası.

  • Kınık, Poyracık: 12:00 - 15:00 saatleri arasında yaklaşık 3 saat. Sebep: Poyracık Mahallesi Akıncılar Sokak'taki ana boru arızası.
  • Kiraz, Örencik ve Taşlıyatak: 16:40 itibariyle sürekli kesinti. Sebep: Taşlıyatak Demiryaklar'da bulunan pompa debisi azalması ve yaz kullanımının artışı.
  • Kiraz, Çayağzı ve Karaburç: 07:40 itibariyle sürekli kesinti. Sebep: Bölgeyi besleyen dalgaç pompanın su debisinde azalma.
  • Konak, Konak ve çevresi: 05:50 - 09:50 saatleri arasında yaklaşık 4 saat. Sebep: Ana boru arızası.
  • Menderes, Mithatpaşa: 09:30 - 10:30 arasında yaklaşık 1 saatlik kesinti. Sebep: 8007 Sokak ve çevresinde ana boru arızası.
  • Urla, İçmeler: 09:00 - 12:00 saatleri arasında yaklaşık 3 saat. Sebep: Ana boru arızası
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst